Novice

Spremljajte naše novice
30. september 2019

Udeležba na konferenci EURASHE

Ravnateljica Višje strokovne šole se je v sklopu Erasmus mobilnosti udeležila konference v organizaciji EURASHE - European Association of Institutions in Higher Education. Konferenca z naslovom Peer Learning Activity on short-cycle Higher Education je potekala v mesecu septembru v Portu na Portugalskem. 

Ravnateljica Višje strokovne šole DOBA se je v sklopu Erasmus mobilnosti udeležila konference v organizaciji EURASHERavnateljica Helena Vogrinec je povedala: » Konferenca mi je dala vpogled v izvajanje višješolskih študijskih programov v drugih državah, tako v dobre prakse kot izzive, s katerimi se srečujejo drugje. Izmenjava izkušenj med udeleženci, le-teh je bilo okoli 60 iz 8 držav, mi je omogočila, da sem na izvajanje višješolskih študijskih programov v Slovenji pogledala iz drugega zornega kota.«

V okviru mobilnosti je obiskala tudi šolo Polytechnic Porto, ki  sodi med eno največjih študijskih središč na Portugalskem. Na šoli v višješolskih in visokošolskih študijskih programih študira več kot 18.000 študentov. 
 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli