Novice

Spremljajte naše novice
22. junij 2020

Uspešen zaključek 12. virtualne poletne šole

Tovrstni virtualni mednarodni projekti so ključen element internacionalizacije doma in udeležencem omogočajo delo v mednarodnih in interdisciplinarnih timih, pridobivanje novih znanj, dostop do tujih učiteljev, razvoj medkulturnih in digitalnih kompetenc, priložnost izboljšanja znanja angleškega jezika, nova poznanstva in seveda pomembno referenco.

10 neverjetnih dni medkulturnega timskega dela, 7 preglednih nalog, 4 interaktivni webinarji ter 4 strokovni učitelji in mentorji.

Tudi letos beležimo mednarodno udeležbo 150 udeležencev iz 38 različnih držav: od Portugalske, Rusije, Ruande, Kenije, do Združenih držav Amerike, Indije, Singapurja ...

Desetdnevna udeležba je udeležencem omogočila poglobljen vpogled v medkulturno komuniciranje tako skozi online predavanja kot tudi naloge, ki so jih morali narediti tokom predmeta Creative Cross Cultural Communication.

»Zahvaljujem se vam za krasno priložnost, da sem lahko bila del virtualne poletne šole Creative Cross-Cultural Communication. Veliko sem se naučila in cenim priložnost za sodelovanje s tujimi udeleženci. Delo v mednarodnem virtualnem timu je bilo odlično, naši učitelji in drugo podporno osebje šole pa so odlično opravili svoje delo.« Anne Aseey, Kenija

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli