Novice

Preizkusite in se navdušite
04. junij 2019

V brezplačen predmet online študija vključenih kar 298 udeležencev iz treh držav

Dobin model online študija, ki velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu, je tudi po mnenju študentov ena najbolj fleksibilnih oblik izobraževanja, ki je hkrati tudi prilagojena zaposlenim odraslim in mladim, ki želijo nekaj več.

Ob 20-letnici online študija na Dobi in v Sloveniji smo za vse, ki so želeli pridobiti nova znanja za napredovanje ter spoznati vrhunski model online študija, izbrali dva aktualna in zanimiva predmeta:

  • Osebni menedžment, kjer so poudarki na petih faktorjih osebnosti, strategijah reševanja konfliktov, razumevanju motivacije v poslovnem kontekstu in tehnikah za spodbujanje ustvarjalnosti.
  • Komuniciranje z vplivnimi javnostmi in lobiranje – glavni poudarki pri predmetu so na komuniciranju z vplivnimi javnostmi in mreženjuzastopanju interesov in lobiranju ter pogajalskih doktrinah in tehnikah.

V brezplačen predmet, ki je že v polnem teku, je vključenih kar 298 udeležencev, od tega jih je kar 149 iz Slovenije. V dodiplomski program se je v Sloveniji vpisalo 74 udeležencev, v magistrskega pa 75. Na Hrvaškem se je v dodiplomski program vpisalo 60 udeležencev, v magistrskega 40. V Srbiji pa imamo 23 udeležencev vpisanih v dodiplomski program in 26 v magistrskega. V vseh treh državah prihaja največ udeležencev iz gospodarstva.

V času trajanja predmeta bodo vsi udeleženci skozi mnoge aktivnosti in sprotno delo spoznali vse prednosti mednarodno akreditiranega online študija in pridobili kakovostno znanje ter seveda pridobili POTRDILO o opravljenem predmetu, ki je javnoveljavno.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli