Novice

Novi časi – nov način učenja tujih jezikov
09. september 2020

V DOBINEM jezikovnem centru izvajamo kakovostne ONLINE tečaje nemščine in angleščine

Nemščino in angleščino se boste naučili na moderen in udoben način – od doma, s srečanji s predavateljem v živo online ob določeni uri, ki bodo potekala v brezplačni spletni učilnici z zagotovljeno tehnično pomočjo pred, med in po online tečaju.

Najmodernejša in najudobnejša oblika učenja tujega jezika ima številne prednosti:

  • Obisk v jezikovni šoli ni potreben, zato ne izgubljate časa za vožnjo in prevoz.
  • Učite se v sproščenem in znanem domačem okolju.
  • Komunikacija s predavateljem poteka v realnem času in v živo.
  • Vsa gradiva in materiale vam predavatelj shranjuje v e-obliki in do njih lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli.
  • DOBIN model online jezikovnega tečaja je zaradi dodelane didaktike, odlične tehnologije in posebej za online pouk izobraženih predavateljev popolnoma enakovreden klasičnemu jezikovnemu tečaju.

»DOBINI online tečaji ponujajo vse možnosti klasičnega učenja, le da so te možnosti še nadgrajene in podprte s tehnologijo. Pri online učenju ste le en klik stran od spletne učilnice, kjer vas pričakajo nasmejani sošolci in predavatelj. Še en klik in s smeškom ostalim v klepetalnici sporočite vaše današnje počutje. Na online tečaju prebirate zanimiva besedila, debatirate, poslušate avdio in video posnetke, se učite novih besed; vso gradivo pa vam je ves čas na dosegu miške. Iz udobja domačega okolja (morda kar s kavča) se lahko naučite sproščeno in tekoče komunicirati v tujem jeziku.« Valerija, DOBINA online predavateljica

Preverite kakovost DOBINIH online tečajev na brezplačnem online srečanju, ki bo

  • v sredo, 16. septembra 2020, ob 16.30 – angleščina in
  • v četrtek, 17. septembra 2020, ob 16.30 – nemščina

Na online predavanju vam bo prof. Valerija Tominc predstavila osnove poslovne komunikacije ali osnovne besedne zveze, ki jih potrebujete na razgovoru za službo. Za vsa vprašanja o online tečajih (cene, urniki, potek, tehnične zahteve) vam bo na voljo tudi Nataša Hauptman, vodja jezikovnega centra DOBA. Rezervirajte si svoje mesto na valerija.faric@doba.si. Število mest je omejeno.

Preberite več o:
ONLINE tečaju nemščine
ONLINE tečaju angleščine

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli