Novice

Spremljajte naše novice
19. avgust 2022

V dveh letih do diplome na Višji strokovni šoli DOBA

Zagotovo je želja vsakega, ki se odloča za študij, da bi študiral na šoli, kjer si bo pridobil zanimiv poklic, aktualno znanje in imel po diplomi dobre možnosti zaposlitve. In kjer bo med študijem zadovoljen, kjer bo imel podporo, bodo predavatelji dostopni in sodelavci na šoli prijazni ter jih spodbujali za dosego cilja – diplome.

Pravi izbor je študij na Višji strokovni šoli DOBA, višji šoli z največ zadovoljnimi in uspešnimi diplomanti v Sloveniji.

Brezplačen redni študij na Višji strokovni šoli DOBA

Na Dobi lahko v programu Poslovni sekretar študirate povsem brezplačno. Pridobljena znanja in diploma omogočata veliko različnih možnosti za zaposlitev, od manjših podjetij, do velikih korporacij, delo v javni upravi ali ustanovitev lastnega podjetja. Za vpis je na voljo še nekaj prostih mest.

Izredni študij - klasični in 100 % online študij - kar 8 programov

Na Višji strokovni šoli DOBA boste izbirali med kar 8 višješolskimi programi, ki trajajo dve leti. To so programi: Ekonomist, Poslovni sekretar, Komerciala, Informatika, Varstvo okolja in komunala, Kozmetika, Velnes in Organizator socialne mreže. Pridobite si informacije.

Velika prednost – praktična in uporabna znanja

Predavatelji Višje strokovne šole DOBA prihajajo iz prakse in tako dobro poznajo razliko med knjigo in realnim življenjem. Kar 40 % študija pa je tudi praktično izobraževanje v izbranem podjetju (ali možnost priznavanja, če ste že zaposleni). Višja strokovna šola DOBA je prejemnica listine Erasmus, ki študentom omogoča pridobivanje praktičnih izkušenj tudi v tujini. Preberite njihove izkušnje in se navdušite. 

Skrb za vaš uspeh pri študiju je na Dobi na prvem mestu

Med študijem za študente in njihovo motivacijo skrbi osebna svetovalka. Študentje to zelo cenijo in pravijo, da je to ena od pomembnih prednosti študija na Dobi. Skrb za študente se odraža tudi pri vpisu v višji letnik, ki je na Višji strokovni šoli izjemno visok.

Uspešnost študentov dokazuje tudi to, da je Višja strokovna šola Doba, šola z največ diplomanti Sloveniji, diplomiralo je že 4353 študentov.

Izredni študij – plačilo na 30 obrokov

Letos so na Dobi pripravili še posebej ugodne plačilne pogoje. Če boste izbrali študij v programih Ekonomist, Poslovni sekretar, Komerciala, Informatika, Varstvo okolja in komunala, Kozmetika, Velnes in Organizator socialne mreže boste šolnino za študij lahko poravnali v kar 30 obrokih (od 127 EUR naprej). Pridobite si točen izračun šolnine za izbran program.

Dodatne informacije

Pokličite Petro Hanžel, specialistko za svetovanje o študiju na Višji strokovni šoli na telefonsko številko 02 228 38 76 ali pišite na informacije@doba.si . Odgovor na vaše vprašanje boste prejeli hitro.

Udeležite se predstavitve višješolskih programov na online informativnih dneh: preverite termine in lokacije.

Študij na Dobi je prepričal tudi olimpijsko prvakinjo Urško Žolnir: https://youtu.be/Pmovzl3sQMk

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli