Novice

Spremljajte naše novice
14. december 2018

Večerova gospodarstvenica Štajerske 2018 je direktorica DOBE, Jasna Dominko Baloh

V kategoriji gospodarstvenik Štajerske sta bila nominirana tudi Marko Drobnič, predsednik uprave družbe Talum Kidričevo in Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja.

V močni konkurenci je prestižno nagrado dobila naša direktorica, na kar smo zelo ponosni.

Obrazložitev žirije:

Jasna Dominko Baloh je direktorica in lastnica poslovne skupine Doba, v okviru katere so višja strokovna šola, jezikovni center in središče za samostojno učenje ter borza znanja. Je ustanoviteljica edinega slovenskega visokošolskega modela online izobraževanja z dvema mednarodnima akreditacijama. Prejela je najvišje državno priznanje Republike Slovenije za uspešno vzgojno-izobraževalno, inovacijsko in organizacijsko delo na področju izobraževanja odraslih in priznanje Andragoškega centra Slovenije za prizadevanje pri razvijanju kakovosti izobraževanja odraslih. Pri delu jo zaznamujejo jasna vizija, energija, empatičnost, optimizem in usmerjenost k ciljem, pri čemer se zaveda, da je dobra delovna klima ključ do uspeha v vsaki organizaciji. Ta daje tudi rezultate, saj 35 zaposlenih ustvari okoli 1,3 milijona evrov letnih prihodkov.

Nagrajenci ostalih kategorij Večerove osebnosti Štajerske so:

  • dr. Matjaž Perc, Večerov znanstvenik Štajerske 2018
  • Edward Clug, Večerov kulturnik Štajerske 2018
  • Tina Trstenjak, Večerova športnica Štajerske 2018
  • Branko Maček, Večerov humanitarec Štajerske 2018
  • Matjaž Kek, Večerova osebnost Štajerske po izboru bralk in bralcev

Večerovo osebnost Štajerske so letos izbirali že tretjič, svečana podelitev je potekala včeraj v Kazinski dvorani Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Več v Večerovem članku.

Direktorica DOBE Večerova gospodarstvenica Štajerske 2018

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli