Novice

Spremljajte naše novice
10. september 2018

Še nekaj prostih mest za vpis

Na Višji strokovni šoli DOBA in na DOBA Fakulteti, je vpis že v polnem teku. Več kot tisoč študentov si je letos že zagotovilo vpis v sodobnih in praktično naravnanih programih. Naredite korak za boljšo prihodnost tudi vi.

Kako uredite vpis na Višjo strokovno šolo DOBA

Izbirate mlahko med 7 višješolskimi študijskimi programi: Ekonomist, Poslovni sekretar, Organizator socialne mreže, Informatika, Varstvo okolja in komunala, Kozmetika in Velnes. 

  • Izpolnite PRIJAVNICO
  • Priložite dokazila – overjeno kopijo spričevala o opravljeni maturi ali zaključnem izpitu
  • Vse skupaj pošljite na DOBA, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor (lahko prinesete tudi osebno , v tem primeru ne potrebujete overjene kopije spričevala in je dovolj original spričevalo na vpogled)

Kako uredite vpis na DOBA Fakulteto

Izbriate lahko med 4 dodiplomskimi programi: Poslovanje, Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi, Poslovanje in upravljanje v turizmu, Menedžment v sociali in izobraževanju ter 4 podiplomskimi magistrskimi programi: Mednarodno poslovanje, Marketing in prodaja, Menedžment pametnih mest, Inovativni menedžment v sociali in izobraževnaju.

  • Oddajte prijavo za vpis (če boste imeli težavo, izpolnite naš interni obrazec. Še vedno ne gre? Pokličite nas na 02 228 38 53)
  • Počakajte na e-pošto sodelavke Valerije Farič, ki vam bo poslala navodila za potrditev vpisa.
  • Prijavo skupaj z dokazili pošljite na naslov: DOBA Fakulteta, Prešernova ulica 1, 2000 Maribor.

Preverite tudi ugodnosti za prvi vpis na Dobo!

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli