Novice

Spremljajte naše novice
24. september 2021

Začetek študija in uvodni dnevi za nove študente

Tudi letos bomo za nove študente DOBA Fakultete in Višje strokovne šole DOBA organizirali uvodna srečanja, kjer vas bomo podrobno seznanili s študijskim programom, z vlogo mentorja in vodje programa v študijskem procesu, uporabo učnih okolij in še veliko več ...

Višja strokovna šola DOBA

S študenti programa Kozmetika se bomo srečali v torek, 5. oktobra 2021, ob 16.15 na Dobi, Prešernova ulica 1, Maribor. Vabilo boste prejeli po klasični pošti skupaj s potrdilom o vpisu. 

S študenti vseh ostalih programov - Komerciala, Varstvo okolja in komunala, Velnes, Organizator socialne mreže, Ekonomist, Informatika, Poslovni sekretar - se bomo srečali v sredo, 6. oktobra 2021, ob 17.30. Srečanje bo potekalo ONLINE. Vabilo boste prejeli po e-pošti. 

Redni študenti Višje strokovne šole DOBA bodo z uvodnimi dnevi začeli v petek, 1. oktobra 2021, ob 11. uri na Dobi, Prešernova ulica 1, Maribor. Vabilo boste prejeli po klasični pošti skupaj s potrdilom o vpisu. 

Vpis v programe Višje strokovne šole DOBA poteka še do 30. oktobra!


DOBA Fakulteta

S študenti dodiplomskih in magistrskih programov se bomo srečali v torek, 12. oktobra, z novimi doktorskimi študenti v ponedeljek, 18. oktobra. Po uvodnih srečanjih boste študenti nadaljevali z uvodnimi usposabljanji in pripravami na online študij. 

Srečanja bodo potekala ONLINE, zvečer. Vabilo boste prejeli po e-pošti nekaj dni prej. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli