Poslovni sekretar

Višješolski strokovni program

Program Poslovni sekretar redni študij

Dejstvo je, da mladi danes potrebujete raznovrstna znanja, ki vam bodo odprla vrata do različnih možnosti zaposlitev. Program Poslovni sekretar vam nudi prav to – raznovrstnost. 

Študij na Višji strokovni šoli DOBA je za vas, ki si v prvi vrsti želite varen, predvsem pa zagotovljen študij. V kolikor bo potrebno, bomo študij izvajali v celoti online, kot pomladi letos, ko so naši redni študentje nemoteno študirali. Preberite izkušnje študentov rednega študija v času, ko so obveznosti opravljali popolnoma online. Pri študiju ne boste nikoli sami, saj je spremljanje študentov naša skrb.


O programu
Predmetnik
Kako poteka študij
Vpis in stroški

Zakaj izbrati program Poslovni sekretar

  • Med študijem se boste naučili organizirati dogodke, spoznali boste kadrovsko področje, prodajo in nabavo. V podjetju, zavodu ali javni upravi, boste znali opravljati enostavna računovodska dela ter ustrezno komunicirati s poslovnimi partnerji v slovenskem in v tujih jezikih. 
  • Spoznali boste sodobne aplikacije, ki vam bodo olajšale pisarniško poslovanje, ter pridobili osnovna znanja iz gospodarskega prava.
  • Na urniku boste imeli samo dva predmeta hkrati, prihajali boste na predavanja in vaje približno 3- do 4-krat na teden, pri študiju vam bo pa stala ob strani vaša vodja programa. 
  • V prvem in drugem letniku boste opravljali po 400 ur praktičnega izobraževanja v izbranem podjetju, lahko tudi v tujini, kjer boste imeli priložnost preveriti znanja v realnih situacijah in pridobiti nove izkušnje.
  • Znali boste učinkovito organizirati delo sebi in drugim.

Študirajte na šoli, kjer se ne boste učili na pamet, temveč na praktičnih primerih. Kjer si boste oceno pridobili s sprotnim delom. Kjer ne boste le en izmed obrazov v predavalnici.

DOBA - Poslovni sekretar

Študenti rednega študija spremljajo le dva predmeta naenkrat. Predavanja in vaje so dopoldan ali popoldan, urnik za celo leto pa boste prejeli že ob začetku študijskega leta. Oceno boste lahko pridobili na dva načina: s sprotnim delom (opravljanjem individualnih ali timskih nalog ter testov) ali s klasičnim končnim izpitom.
Med študijem vam bo poleg predavateljev na razpolago vodja programov, ki vam bo svetovala in vas vodila čez študij.

Več o rednem študiju

KAKO UREDITE PRIJAVO IN SI ZAGOTOVITE PROSTO MESTO

  • Razpis za vpis v študijsko leto 2022/2023 bo objavljen februarja 2022.
  • Izpolnite že zdaj >>> informativno prijavo, da vas bomo spomnili na ureditev vpisa.

Redni študij je brezplačen. Vpisnina v 1. letniku je 30,00 EUR, v 2. letniku pa 20,00 EUR.

Vpisni pogoji:

Zaključena vsaj štiriletna srednja šola

 

Ime *
Priimek *
E-mail *
Telefon

Profil študentov

0 %

študentk

0 let

povprečna starost

0 %

študentov je že obiskovalo druge fakultete

0 %

študentov, ki redno obiskujejo predavanja, napreduje v 2. letnik

Nastja Slaviček,

študentka
Rada bi poudarila prilagodljivost in prijaznost profesorjev in vseh zaposlenih na Dobi. Zelo mi je všeč, da je študij prilagodljiv, da predmete lahko opravljaš sproti ali pa klasično

Nastja Slaviček,

študentka
Rada bi poudarila prilagodljivost in prijaznost profesorjev in vseh zaposlenih na Dobi. Zelo mi je všeč, da je študij prilagodljiv, da predmete lahko opravljaš sproti ali pa klasično

Zaposljivost diplomantov in možnosti zaposlitve

Poslovni sekretar je dinamičen in odgovoren poklic, ki je nepogrešljiv v vseh podjetjih. Poslovni sekretarji so v središču vseh informacij v podjetju, so direktorjeva desna roka in prispevajo k razvoju podjetja. Diplomanti se zaposlujejo v javni upravi, kot vodje pisarn, poslovni sekretarji v večjih podjetij in multinacionalkah …
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli