Arhiv dogodkov

Brezplačno predavanje Ksenije Benedetti

Višja strokovna šola DOBA vas vabi na predavanje Protokol na poslovnih dogodkih Ksenije Benedetti, ki je svoje raznoliko znanje in bogate izkušnje pridobila kot šefinja Protokola Republike Slovenije in pozneje pri akademskem delovanju.

Kaj boste na brezplačnem predavanju izvedeli:

  • kako se primerno vesti na poslovnih sestankih in srečanjih;
  • kako uspešno in učinkovito organizirati poslovni sestanek;
  • o napakah, ki se nam lahko zgodijo na poslovnih obedih in sprejemih;
  • kako se znajti v poslovnem okolju in narediti dober vtis.

Kdo je Ksenija Benedetti? Julija 2000 je bila imenovana za šefinjo Protokola Republike Slovenije in v času njenega vodenja se je zvrstilo precej zgodovinskih dogodkov v Republiki Sloveniji, ki jih protokolarno pripravila in izvedla: prvi uradni kraljevi obisk v Republiki Sloveniji – obisk danske kraljice, vrh Bush Putin, 9. srečanje šestnajstih predsednikov srednjeevropskih držav, srečanje predsednikov vlad Hrvaške, Italije Madžarske in Slovenije, prva menjava predsednika naše države, prireditve ob padcu Schengenske meje, državniški obisk britanskega kraljevega para … Sodelovala je pri pripravi in izvedbi 260 državniških obiskov na najvišji ravni v Sloveniji in tujini ter na približno 80 državnih proslavah in pri drugih, za državo pomembnih projektih. Je soavtorica Kodeksa v Protokolu Republike Slovenije in priročnika ceremonialov v Protokolu Republike Slovenije. Septembra 2008 je izdala svojo prvo knjigo Protokol, Simfonija forme. Za svoje delo je prejela številne pohvale in pisne zahvale od ameriške Bele hiše do španskega kraljevega protokola.

Leta 2018 je zaključila službovanje kot šefinja Protokola Republike Slovenije in se posvetila akademskemu delovanju, zato smo še posebej veseli, da bo svoje raznoliko znanje in bogate izkušnje delila na gostujočem predavanju, ki ga izvajamo v okviru višješolskega programa Poslovni sekretar, v katerem se študentje v okviru številnih sodobnih in praktičnih znanj naučijo tudi organizacije poslovnih dogodkov, kar je pomembno za učinkovito delovanje poslovnega sekretarja, ki je zelo dinamičen in odgovoren poklic ter danes nepogrešljiv v vseh podjetjih.

Prijava na dogodek ni več mogoča, saj so zapolnjena vsa mesta! 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli