DOBA online summit

Serija brezplačnih webinarjev

DOBA online summit

Na DOBA poletnem online summitu, seriji brezplačnih webinarjev, ki bodo potekali od 4. do 7. junija, vam ponovno predstavljamo predavatelje Dobe, ki bodo z vami delili uporabna znanja z raznovrstnih področij:  

- pozitivne psihologije in vodenja
- komunikacije
- turizma
- pametnih mest

Webinarje boste lahko spremljali v naših virtualnih učilnicah iz udobja vašega doma, pisarne ali kateregakoli kotička, kjer se počutite najbolje.

Izberite webinarje

Za ogled izbranih webinarjev se prijavite na povezavah

Turizem

Komunikacija

Pozitivna psihologija in vodenje

Pametna mesta

Ponedeljek, 4. 6., ob 18.30 Torek, 5. 6., ob 18.30 Sreda, 6. 6., ob 18.30 Četrtek, 7. 6., ob 18.30

dr. Amadeja Dobovišek

Razumevanje potreb gostov

dr. Robert Geisler

Self-Empowering with the Coaching Maps

dr. Marko Divjak

Pomen pozitivne psihologije pri vodenju in medosebnih odnosih

Simon Mokorel

Pametna mesta in skupnosti – izzivi in priložnosti

Udeležite se lahko poljubnega števila predavanj.

Vsem, ki se boste prijavili na webinarje v sklopu DOBA poletnega online summit-a, bomo poslali tudi povezavo do posnetkov predavanj, ki si jih lahko ogledate kadarkoli.

Predavatelji

dr. Amadea Dobovišek  

Je ustanoviteljica in direktorica svetovalnega podjetja Publi Una d.o.o. Leta 2005 je prejela nagrado Feniks za najboljši svetovalni projekt leta (Terme Maribor), leta 2008 pa za projekt posebne kakovosti za podjetje Trimo. Na IEDC-Poslovni šoli Bled je končala študij MBA in magisterij, doktorirala je na Univerzi Ljubljana pod mentorstvom prof. dr. Philipa Stilesa iz University of Cambridge. Je avtorica knjige Strateško vodenje prodaje, na DOBA Fakulteti je nosilka predmeta Strateški marketing.

dr. Robert Geisler

Robert Geisler is co-founder of The Coaching Maps, co-founder „Reflexive“, consultant (technology transfer, entrepreneurship, management), entrepreneur, business trainer, academic teacher (currently Associate Professor in Opole University Poland). Member of the Impact Hub Vienna, involved in many research projects regarding organizations, entrepreneurship, technology transfer and innovations and business projects concerning organizational changes and design. Dr. Geisler is also a visiting lecturer at the DOBA Business School.

dr. Marko Divjak

Na DOBA Fakulteti je nosilec predmetov področij metodologije, psihologije in komunikacije. Že trikrat zapored je bil s strani magistrskih študentov DOBA Fakultete izbran za naj učitelja. Po opravljeni diplomi iz psihologije se je zaposlil na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, obenem je sodeloval s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu.  Leta 2008 je bil zaposlen v podjetju Interstat d.o.o. kot raziskovalec in se pričel profesionalno ukvarjati s tržnimi in javnomnenjskimi raziskavami. V podjetju je pet let opravljal tudi vlogo direktorja.

Simon Mokorel

Simon Mokorel ima več kot 20 let izkušenj na področju informacijskih tehnologij. Zadnjih sedem let se aktivno ukvarja z osveščanjem občin tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Spodbuja miselni preskok, ki je potreben, da se okolje razvija in prilagaja glede na izjemno hiter razvoj digitalnih storitev. Je avtor koncepta projekta SmileAlps ter soavtor regijskega poslovno-razvojnega okolja za pametne skupnosti FLAPAX. Skupaj z  dr. Vitom Bobkom je nosilec predmeta, ki se izvaja na magistrskem študiju DOBA Fakultete.

Vas zanimajo vsebine predavanj online summita, ki smo ga izvedli marca? Posnetke najdete na povezavi.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo