DOBA online summit

Serija brezplačnih webinarjev

DOBA online summit

Na DOBA zimskem online summitu, seriji brezplačnih webinarjev, ki bodo potekali od 28. do 31. januarja 2019, vam ponovno predstavljamo predavatelje Dobe, ki bodo z vami delili uporabna znanja z raznovrstnih področij:  

- pametna mesta
- podjetništvo
- prodaja
- inovativnost

Webinarje boste lahko spremljali v naših virtualnih učilnicah iz udobja vašega doma, pisarne ali kateregakoli kotička, kjer se počutite najbolje.

Izberite webinarje

Za ogled izbranih webinarjev se prijavite na povezavah

 
Pametna mesta

Podjetništvo

Prodaja

Inovativnost

Ponedeljek, 28. 1., ob 20.00 Torek, 29. 1., ob 20.00 Sreda, 30. 1., ob 20.00 Četrtek, 31. 1., ob 20.00

Simon Mokorel

Pametna mesta

doc.dr. Marina Letonja

Podjetniški uspeh ali neuspeh - kaj mu botruje?

mag. Bojan Krajnc

Zmagovalna miselnost za več uspeha in odličnosti v 2019

Estera Lah Poljak

Inovativni menedžer

Udeležite se lahko poljubnega števila predavanj.

Vsem, ki se boste prijavili na webinarje v sklopu DOBA zimskega online summit-a, bomo poslali tudi povezavo do posnetkov predavanj, ki si jih lahko ogledate kadarkoli.

Predavatelji

Simon Mokorel ima več kot dvajset let izkušenj na področju informacijskih tehnologijSimon Mokorel   

Simon Mokorel ima več kot dvajset let izkušenj na področju informacijskih tehnologij. S sodelovanjem z razvojnimi centri v Evropi si je pridobil znanja o prihajajočih tehnologijah, še posebej tehnologijah zajema podatkov. Znanja iz IoT (internet stvari), analitike ter oblačnih storitev združuje pri razvoju novih poslovnih modelov tako za privatni kot tudi javni sektor. Zadnjih sedem let se aktivno ukvarja z osveščanjem občin tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Spodbuja miselni preskok, ki je potreben, da se okolje razvija in prilagaja glede na izjemno hiter razvoj digitalnih storitev. Pred štirimi leti je za občino Idrija izdelal strategijo pametne skupnosti. Je avtor koncepta projekta SmileAlps ter soavtor regijskega poslovno razvojnega okolja za pametne skupnosti FLAPAX. Na DOBA Fakulteti sodeluje pri predmetu Razumevanje in upravljanje pametnih mest, ki je del magistrskega programa Menedžment pametnih mest.

doc. dr. Marina Letonja  je podjetniško znanje nabirala na številnih usposabljanjih doma in v tujinidoc. dr. Marina Letonja

Podjetniško znanje je nabirala na številnih usposabljanjih doma in v tujini (ZDA, Velika Britanija in Nemčija). Je avtorica in soavtorica, urednica več študij primerov ter prispevkov v gradivih za študente, učbenikih, zbornikih, priročnikih in revijah za podjetnike. Sodeluje pri raziskavah na področju podjetništva – družinskega, etničnega, bio-tech podjetništva, inovacijskega menedžmenta, tveganega kapitala. Magistrirala je iz ekonomskih znanosti s področja računovodstva, doktorsko nalogo dela na področju družinskega podjetništva in inovacijskega menedžmenta. Na DOBA Fakulteti je nosilka predmeta Družinsko podjetništvo. 

Bojan Krajnc  ima več kot 20 let izkušenj v prodaji in marketingu in preko 12 let vodstvenih izkušenj na področju vodenja prodajnih ekipmag. Bojan Krajnc

Bojan Krajnc  ima več kot 20 let izkušenj v prodaji in marketingu in preko 12 let vodstvenih izkušenj na področju vodenja prodajnih ekip. Aktivno sodeluje v različnih projektih s področij prodaje, strateškega načrtovanja, vodenja in mentoriranja/coachinga. Je človek prakse in praktičnih orodij, ki jih v praksi tudi vsakodnevno uporablja, dopolnjuje in razvija. Kot prodajni trener in poslovni svetovalec sodeluje z mnogimi uspešnimi podjetji v Sloveniji in tujini, kot so Addiko Bank, Sberbank, Cetis, Roto, Siliko, Messer, Tuš, Sanolabor, Meusburger, PS, Schindler, Mazda Slovenija, ZZZS, Adriatic Slovenica, Finančna hiša, I.Q. agencija, Generali, Lek Veterina, Intercet, BDM Club, MOL Slovenija, Amstaf Gmbh in drugi. Na DOBA Fakulteti je nosilec predmeta Nabavno-prodajna veriga.

Estera Lah Poljak svojo poklicno pot usmerja na temeljih ozaveščene ustvarjalnostEstera Lah Poljak

Estera Lah Poljak svojo poklicno pot usmerja na temeljih ozaveščene ustvarjalnosti, odprte inovativnosti in učinkovitega komuniciranja. Verjame v ozaveščene posameznike in trajnostno družbo. Zaveda se, da je za uravnoteženo življenje treba nenehno vlagati v lasten osebnostni razvoj. Po naravi je odgovorna in ciljno usmerjena oseba, ki stremi k učinkovitosti. Po izobrazbi je komunikologinja, ki je svoja marketinška znanja razvijala v oglaševalski agenciji Advertus in medijski družbi Delo, svoje inovativne vrline pa je krepila v svetovalnem podjetju Vibacom.

Z DOBA Fakulteto je začela sodelovati že pred dobrimi desetimi leti, ko je kot asistentka skupaj z magistro Violeto Bulc, sedanjo Evropsko komisarko za promet, postavljala temelje predmeta Inovativni in inovacijski menedžment, katerega nosilka je od tega šolskega leta naprej. Več o predavateljici na https://www.linkedin.com/in/esteralahpoljak/.

 

Vas zanimajo vsebine predavanj online summita, ki smo ga izvedli lansko leto? Posnetke najdete na portalu DOBA znanja

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli