Ekskluzivni dvotedenski brezplačni program Prodajnih tehnik in veščin

Število mest je omejeno

Ekskluzivni dvotedenski brezplačni program Prodajnih tehnik in veščin

Zaradi vse večje konkurence na domačem in tujem trgu podjetja vse bolj potrebujejo odlične in učinkovite komercialiste in prodajnike, ki nenehno iščejo poti, kako produkt ali storitev uspešno prodati.

Višja strokovna šola DOBA vas vabi v dvotedenski brezplačni ONLINE program, v katerem boste pridobili TOP znanja in tehnike, ki jih danes morajo obvladovati vrhunski prodajniki in komercialisti.

Udeležba v programu je brezplačna.


Podrobnejši program
Predavatelj
Kako poteka program
Komu je program namenjen

Modul: Zmagovalna miselna naravnanost kot eden ključnih dejavnikov uspeha v prodaji

  • Kaj delajo vrhunski prodajniki, da so konstantno uspešni. 
  • TOP 8 priložnosti za napredek na področju prodajno-komunikacijskih veščin in 3 največji “blokerji/zaviralci” za doseganje odličnih prodajnih rezultatov.
  • 7 vrhunskih taktik/naukov vrhunskih športnikov, ki jih lahko takoj prenesemo v prodajo in posel.
  • Kako se izogniti 18 napakam, ki »ubijajo« posel. 
  • Kako si postaviti zmagovalne cilje s pomočjo uporabe tehnike »nazaj v prihodnost« in osebnega akcijskega načrta (OPN).

Modul: Čustveno inteligentna in situacijsko prilagodljiva komunikacija v prodaji 

  • Zakaj je transformacijski (interaktiven) model prodaje naenkrat postal najbolj smiseln in uporaben?
  • Zaupanje danes: kaj lahko naredite za to, da vam stranka dolgoročno zaupa in česa se je priporočljivo izogniti.
  • Analiza 6 vprašanj, ki si jih vaše stranke zastavljajo, preden se odločijo, in mini delavnica: kje smo boljši od konkurence in zakaj se stranke odločijo za vas? 
  • Branje z obraza - osnovne veščine branja z obraza vam omogočajo, da v nekaj sekundah ugotovite, kako hitro se oseba odloča, koliko in kakšne informacije potrebuje za odločitev.
  • Neverbalna komunikacija: največje in najbolj uporabne skrivnosti neverbalne komunikacije, ki jih lahko uporabite v prodajni komunikaciji, prodajnih pogajanjih in pri zaključevanju.

Mag. Bojan Krajnc ima več kot 20 let izkušenj v prodaji in marketingu in več kot 12 let vodstvenih izkušenj na področju vodenja prodajnih ekip. Aktivno sodeluje v različnih projektih s področij prodaje, strateškega načrtovanja, vodenja in mentoriranja/coachinga. V času aktivnega vodenja v uspešnih slovenskih podjetjih mu je uspelo z ekipnim delom pridobiti prestižna mednarodna priznanja tujih partnerjev za posebne dosežke srednje velikih in malih podjetij ter nominacijo na svetovni ravni za regijskega partnerja leta na področju poslovnih rešitev.

Njegova specialnost so prodajne in voditeljske veščine, komunikacija, optimizacija prodajnih procesov, planiranje, tehnike branja obraza, coachingi … Je tudi odličen učitelj v študijskih programih s področja menedžmenta, marketinga na DOBA Fakulteti in prodaje ter komerciale na Višji strokovni šoli DOBA.

V podjetju LOPIS vodi in usmerja svojo ekipo in kot prodajni trener ter poslovni svetovalec sodeluje z mnogimi uspešnimi podjetji v Sloveniji in tujini, kot so: Addiko Bank, Sberbank, Zavarovalnica Sava, Zavarovalnica Grawe, Zavarovalnica Generali, Impol Group, Cetis, Intercet, Kolektor Etra, Lek Veterina, Mazda Slovenija, Mikro+Polo, Messer, Sanolabor, Tuš in drugi ...

Program bo potekal po preizkušenem in uveljavljenem Dobinem modelu online študija, ki ga na Dobi izvajamo že 22 let in po katerem letos uspešno študira več kot 1.500 online študentov na Višji strokovni šoli in na DOBA Fakulteti. 

Ob začetku programa bomo za vas pripravili kratko online predavanje, kjer boste spoznali način online študija – kako boste opravljali naloge in kako boste komunicirali s predavateljem in drugimi udeleženci. Tako boste res odlično pripravljeni na začetek. 

V času trajanja programa se od vas pričakuje aktivno in sprotno delo. Le tako boste pridobili aktualno znanje ter potrdilo o opravljenih vsebinah.

Za nemoteno spremljanje potrebujete osebni ali prenosni računalnik (priporočeno, da ni starejši od pet let) z dostopom do interneta; slušalke z mikrofonom; priporočamo tudi kamero. Do virtualnega okolja boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli po načelu 24/7.

Udeležba na programu je brezplačna. 

Zaradi vse večje konkurence na domačem in tujem trgu podjetja vse bolj potrebujejo odlične in učinkovite komercialiste in prodajnike, ki nenehno iščejo poti, kako produkt ali storitev uspešno prodati.

V dvotedenski program vabimo prodajnike, vodje prodaje in komercialiste, ki želite biti pri svojem delu najboljši. 

Po uspešno opravljenem programu boste prejeli potrdilo in ob vpisu v dvoletni višješolski študijski program Komerciala se vam bo del opravljenih vsebin priznal pri predmetu Prodajne tehnike in veščine.

Udeležba na programu je brezplačna. 

NOVO! Študijski program KOMERCIALA - v dveh letih do diplome

Komercialisti so med desetimi najbolj iskanimi poklici v Sloveniji. Spletni marketing, digitalni marketing, družbeni mediji so najaktualnejše vsebine v programu. Program na Višji strokovni šoli DOBA traja dve leti in poteka 100 % online.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo