O jezikovnem centru

Jezikovni center

O jezikovnem centru

Na Dobi že od leta 1990 na najvišji kakovostni ravni izvajamo tečaje tujih jezikov. Za naše tečaje se odločajo udeleženci, ki si želijo kakovostnega pridobivanja jezikovnega znanja, s strokovno usposobljenimi predavatelji in z individualnim pristopom.

Jezikovne tečaje na Dobi je obiskovalo že več kot 23.000 udeležencev vseh starostnih skupin

Zakaj za učenje tujega jezika izbrati DOBO?

  • Zaradi Dobe dodaten tuj jezik ali celo dva obvlada več kot 23.000 Mariborčanov. Imamo dolgo tradicijo, v Mariboru smo prisotni že od leta 1990.
  • Za vaš denar pri nas dobite največ – odlične predavatelje, možnost plačila na 5 obrokov in brezplačen ogled božičnega Graza za vse udeležence nemških tečajev.
  • Poudarek na konverzaciji – vsak predavatelj bo poskrbel, da bo vsaj ena ura tedensko namenjena konverzaciji oz. pogovoru o aktualnih temah.
  • Strokovni predavatelji, ki poskrbijo za zanimive in interaktivne učne ure v sproščenem vzdušju, v modernih in klimatiziranih učilnicah v središču mesta. 
  • V tečaje se lahko vključite kadarkoli.
  • Letno nam zaupa več kot 20 podjetij, kjer izvajamo tečaje na sedežu podjetja in so individualno prilagojeni potrebam podjetja. 
  • Smo edini pooblaščeni izpitni center za opravljanje javno veljavnih izpitov Državnega izpitnega centra v SV Sloveniji. Pri nas lahko opravljate javnoveljavne izpite iz angleščine, nemščine, italijanščine, španščine in slovenščine za tujce. 

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo