O jezikovnem centru

Jezikovni center

O jezikovnem centru

Na Dobi že od leta 1990 na najvišji kakovostni ravni izvajamo tečaje tujih jezikov. Za naše tečaje se odločajo udeleženci, ki si želijo kakovostnega pridobivanja jezikovnega znanja, s strokovno usposobljenimi predavatelji in z individualnim pristopom.

Jezikovne tečaje na Dobi je obiskovalo že več kot 23.000 udeležencev vseh starostnih skupin

Zakaj je Doba jezikovna šola s 5***** ?

  • Za vaš denar dobite pri nas največ – odlične predavatelje, ugodne cene, unikatne programe, možnost plačila na obroke.
  • Zaradi Dobe obvlada dodaten tuj jezik ali celo dva več kot 23.000 Štajercev. Imamo dolgo tradicijo; v Mariboru smo prisotni že od leta 1990.
  • Unikatni programi. Samo na Dobi izvajamo tečaje po edinstveni metodi Davida Greenwalda, za katero se odloča vsako leto več udeležencev.
  • Poudarek na konverzaciji – vsak predavatelj bo poskrbel za veliko konverzacije, s pomočjo katere boste po končanem tečaju samozavestno govorili tuj jezik.
  • Strokoven in hkrati sproščen tim predavateljev, ki poskrbi za zanimive in interaktivne učne ure in ve, kako vas motivirati, da boste tuji jezik kar najbolje usvojili.
  • Vsako leto nam zaupa več podjetij - tečaje izvajamo na sedežu podjetja in so individualno prilagojeni potrebam podjetja. 
  • Smo pooblaščeni izpitni center za opravljanje javno veljavnih izpitov Državnega izpitnega centra v SV Sloveniji. Pri nas lahko opravljate javnoveljavne izpite iz angleščine, nemščine, italijanščine, španščine in slovenščine za tujce. 

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli