O jezikovnem centru

Jezikovni center

O jezikovnem centru

Na Dobi že od leta 1990 na najvišji kakovostni ravni izvajamo tečaje tujih jezikov. Za naše tečaje se odločajo udeleženci, ki si želijo kakovostnega pridobivanja jezikovnega znanja, s strokovno usposobljenimi predavatelji in z individualnim pristopom.

Jezikovne tečaje na Dobi je obiskovalo že več kot 23.000 udeležencev vseh starostnih skupin

Zakaj je Doba jezikovna šola s 5***** ?

  • Zaradi Dobe dodaten tuj jezik ali celo dva obvlada več kot 23.000 Štajercev. Imamo dolgo tradicijo, v Mariboru smo prisotni že od leta 1990.
  • Za vaš denar pri nas dobite največ – odlične predavatelje, ugodne cene, možnost plačila na 5 obrokov in brezplačen izlet za vse udeležence tečajev angleščine in nemščine.
  • Poudarek na konverzaciji – vsak predavatelj bo poskrbel, da bo vsaj ena ura tedensko namenjena konverzaciji oz. pogovoru o aktualnih temah.
  • Specializirani Dobini programi – za vse tiste, ki si želite drugačnih pristopov, učenja v majhnih skupinah, dela z naravnim govorcem ali izključno konverzacijskega tečaja.
  • Različni termini – da boste lahko tečaj tujega jezika lažje vključili med ostale aktivnosti, so vam na voljo tečaji v dopoldanskem, popoldanskem in večernem terminu. 
  • Strokovni predavatelji, ki poskrbijo za zanimive in interaktivne učne ure v sproščenem vzdušju, v modernih in klimatiziranih učilnicah v središču mesta. 
  • Letno nam zaupa več kot 20 podjetij, kjer izvajamo tečaje na sedežu podjetja in so individualno prilagojeni potrebam podjetja. 
  • Smo pooblaščeni izpitni center za opravljanje javno veljavnih izpitov Državnega izpitnega centra v SV Sloveniji. Pri nas lahko opravljate javnoveljavne izpite iz angleščine, nemščine, italijanščine, španščine in slovenščine za tujce. 

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo