O jezikovnem centru

Jezikovni center

O jezikovnem centru

Na Dobi že 27 let na najvišji kakovostni ravni izvajamo tečaje tujih jezikov. Za naše tečaje se odločajo udeleženci, ki si želijo kakovostnega pridobivanja jezikovnega znanja, s strokovno usposobljenimi predavatelji in individualnim pristopom.

Jezikovne tečaje na Dobi je obiskovalo že več kot 23.000 udeležencev vseh starostnih skupin

Zakaj za učenje tujega jezika izbrati DOBO?

  • Pred vključitvijo v tečaj se lahko udeležite brezplačnih predstavitvenih ur, kjer vam predstavimo predavatelja tečaja, vsebino in potek dela, hkrati pa lahko spoznate naše sodobne prostore v središču mesta, kjer tečaji potekajo. Kar 80% vseh, ki se udeležijo predstavitvenih ur na Dobi se kasneje odloči za vpis.
  • K lažji odločitvi vam pomaga tudi naša vodja jezikovnega centra, ki skupaj z vami glede na vaše potrebe pripravi individualni program za vas, brezplačno preveri vaše predznanje, po potrebi vključi tudi predavatelja tečaja in tako skupaj izberete najboljši tečaj za vas.
  • Nenehne novosti, praktični in kratki tečaji. Eden izmed razlogov, zakaj se udeleženci vpisujejo v naše tečaje, so uporabne vsebine in znanje, ki ga lahko uporabijo takoj v praksi, pestra izbira tečajev in ponudba novih tečajev vsako leto.
  • Vsebine na tečajih sooblikujete tudi udeleženci glede na lastne potrebe po jezikovnih znanjih.
  • Naši udeleženci še zlasti cenijo strokovne in izkušene predavatelje, ki so strokovnjaki na svojem področju, znajo motivirati za učenje in vam pomagajo znebiti se blokad pri govoru v tujem jeziku.
  • Tečaje v podjetjih izvajamo že 27 let, so popolnoma prilagojeni potrebam zaposlenih.
  • Smo pooblaščeni izpitni center za opravljanje javno veljavnih izpitov Državnega izpitnega centra, Centra za slovenščino kot drugi in tuji jezik Filozofske fakultete v Ljubljani in Instituta Cervantes za izvajanje izpita DELE. Pohvalimo se lahko s 100% uspešnostjo naših udeležencev na izpitih.

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.

Samira Šljivar,

udeleženka
Nemščino se učim, ker si želim v bližnji prihodnosti poiskati službo v sosednji Avstriji.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo