Novice

Spremljajte naše novice
11
FEB
11. februar 2021

O ukinjanju središč za samostojno učenje

Danes je DOBA ena največjih ustanov za izobraževanje odraslih v Sloveniji s programi na področju formalnega izobraževanja. Želeli bi si več povezovanja, sodelovanja, strokovnih razprav, ne pa izključevanja in nedemokratičnih ignorantskih postopkov, ki ...
Preberite več
10
FEB
10. februar 2021

Naj diplomanti in magistri generacije 2020

Nagrade za naj diplomanta in magistra ter najboljšo magistrsko nalogo so na DOBA Fakulteti prejeli: Ivana Radan, Andrej Butala in Danilo Kovačič. Naj diplomantka Višje strokovne šole pa je bila v letu 2020 Janina Spevan.
Preberite več
03
FEB
03. februar 2021

Študentke programa Kozmetika začele laboratorijske vaje

Veseli nas, da so lahko študentke programa Kozmetika konec januarja znova začele laboratorijske vaje pri predmetu Refleksnoconska masaža.
Preberite več
03
FEB
03. februar 2021

Karierni center za študente in diplomante

V okviru Kariernega centra na DOBI pomagamo študentom in diplomantom načrtovati razvoj kariere kot integriranega in vseživljenjskega procesa odločanja. Skozi celotno leto tako organiziramo usposabljanja in izobraževanja, ki usmerjajo njihove ...
Preberite več
29
JAN
29. januar 2021

Bodoča poslovna sekretarka nabira izkušnje v Španiji

Na Višji strokovni šoli se zavedamo, da je življenje v tujini neprecenljiva priložnost, ki študentom ponuja drugačen pogled na svet in razširi njihovo intelektualno obzorje. Študentka Višje strokovne šole je odšla na Erasmus prakso v Španijo.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli