Novice

Spremljajte naše novice
26
MAJ
26. maj 2021

Predstavitev dobrih praks dela s študenti v MS TEAMS

Pod okriljem kompetenčnega centra, katerega osrednja naloga je priprava različnih programov usposabljanj in izobraževanj za razvoj kompetenc vseh deležnikov, vključenih v online izobraževanje, smo v četrtek, 20. maja, izvedli webinar na temo ...
Preberite več
25
MAJ
25. maj 2021

Dekan DOBA Fakultete in višja predavateljica na mednarodni konferenci ERAZ

Dekan DOBA Fakultete prof. dr. Rasto Ovin in višja predavateljica DOBA Fakultete mag. Nuša Lazar bosta nastopila z vabljenim predavanjem na mednarodni konferenci ERAZ Udruženja ekonomista i Menadžera Balkana, ki bo potekala online 27. maja 2021.
Preberite več
25
MAJ
25. maj 2021

Višja strokovna šola DOBA na 10. letni konferenci Kakvost v višjih strokovnih šolah

V sredo, 26. maja 2021, bo potekala 10. letna konferenca Kakovost v višjih strokovnih šolah z naslovom Zelena in digitalna kakovost, na kateri bo Višja strokovno šola DOBA predstavila projekt Študenti in starejši z roko v roki.
Preberite več
25
MAJ
25. maj 2021

U3ŽO vabi k sodelovanju v raziskavi o osamljenosti in stiskah starostnikov

Univerza za tretje življenjsko obdobje Maribor, katere programi potekajo v prostorih Dobe, vabi posameznike, stare 65 let in več, da se prijavite k sodelovanju v raziskavi, saj boste s svojim sodelovanjem pomembno prispevali k boljšemu razumevanju ...
Preberite več
13
MAJ
13. maj 2021

Kristina je strokovno prakso opravljala v Španiji

Študentka programa Poslovni sekretar je 3 mesece preživela v Španiji, kjer je nabirala znanje in izkušnje v sklopu Erasmus mobilnosti.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli