Novice

Spremljajte naše novice
18
FEB
18. februar 2021

Ekskluzivni tečaj angleščine z Davidom Greenwaldom od marca spet v DOBINIH predavalnicah

Naravni govorec David Greenwald bo tečaj angleščine po posebni metodi od 1. marca 2021 spet izvajal v DOBINIH prostornih in varnih predavalnicah v centru mesta.
Preberite več
18
FEB
18. februar 2021

Dekan DOBA Fakultete: Robusten odziv gospodarstva na drugi val virusa

Dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete, v tokratnem prispevku razkrije, da lahko proti širjenju virusa in njegovim posledicam dosežemo največ, če še naprej iščemo priložnosti za prilagajanje naše gospodarske dejavnosti novim razmeram in da upoštevamo ...
Preberite več
16
FEB
16. februar 2021

Nagrada Štajerske gospodarske zbornice DOBI ob 30. obletnici

Direktorica Štajerske gospodarske zbornice mag. Aleksandra Podgornik je danes direktorici DOBE Jasni Dominko Baloh predala nagrado za uspešno 30-letno delovanje.
Preberite več
11
FEB
11. februar 2021

O ukinjanju središč za samostojno učenje

Danes je DOBA ena največjih ustanov za izobraževanje odraslih v Sloveniji s programi na področju formalnega izobraževanja. Želeli bi si več povezovanja, sodelovanja, strokovnih razprav, ne pa izključevanja in nedemokratičnih ignorantskih postopkov, ki ...
Preberite več
10
FEB
10. februar 2021

Naj diplomanti in magistri generacije 2020

Nagrade za naj diplomanta in magistra ter najboljšo magistrsko nalogo so na DOBA Fakulteti prejeli: Ivana Radan, Andrej Butala in Danilo Kovačič. Naj diplomantka Višje strokovne šole pa je bila v letu 2020 Janina Spevan.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli