Novice

Spremljajte naše novice
03
FEB
03. februar 2021

Študentke programa Kozmetika začele laboratorijske vaje

Veseli nas, da so lahko študentke programa Kozmetika konec januarja znova začele laboratorijske vaje pri predmetu Refleksnoconska masaža.
Preberite več
03
FEB
03. februar 2021

Karierni center za študente in diplomante

V okviru Kariernega centra na DOBI pomagamo študentom in diplomantom načrtovati razvoj kariere kot integriranega in vseživljenjskega procesa odločanja. Skozi celotno leto tako organiziramo usposabljanja in izobraževanja, ki usmerjajo njihove ...
Preberite več
29
JAN
29. januar 2021

Bodoča poslovna sekretarka nabira izkušnje v Španiji

Na Višji strokovni šoli se zavedamo, da je življenje v tujini neprecenljiva priložnost, ki študentom ponuja drugačen pogled na svet in razširi njihovo intelektualno obzorje. Študentka Višje strokovne šole je odšla na Erasmus prakso v Španijo.
Preberite več
27
JAN
27. januar 2021

Uporabne diplomske naloge študentov Višje strokovne šole DOBA

Na Višji strokovni šoli, kjer že 23 let izobražujemo strokovni kader, študenti v času študija poleg teorije pridobijo praktično znanje s področja načrtovanja, razvijanja in uvajanja celovitih programskih rešitev, kar jim pomaga na nadaljnji karierni ...
Preberite več
25
JAN
25. januar 2021

Tudi seniorji se v okviru Društva U3ŽO učijo online

V okviru Društva U3ŽO Maribor potekajo trije ONLINE programi: Kako poskrbeti za odličen spomin, Angleščina po metodi Davida Greenwalda in Tečaj nemščine. V izobraževalnih programih se enkrat na teden srečuje 22 udeležencev.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli