Novice

Spremljajte naše novice
17
JAN
17. januar 2022

Izobraževalni programi na daljavo

Zaradi preprečitve širjenja OMIKRONA (različice COVIDA-19) in v skladu s priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, bomo od ponedeljka 17. januarja do petka 28. januarja 2022, vse izobraževalne programe na DOBI izvajali na daljavo.
Preberite več
14
JAN
14. januar 2022

Spomladanski vpis v jezikovne tečaje je v teku

Znanje in učenje tujih jezikov ni samo nuja, je tudi prijetno in kakovostno preživljanje prostega časa. Tega se že 32 let zavedamo v DOBINEM jezikovnem centru, zato boste pri nas združili prijetno s koristnim: zagotovo boste napredovali v znanju tujega ...
Preberite več
14
JAN
14. januar 2022

DOBA Fakulteta na Kariernih dnevih društva VTIS

Na Kariernih dnevih društva VTIS (v tujini izobraženi Slovenci) se bo s svojimi programi in zaposlitvenimi priložnostmi predstavila tudi DOBA Fakulteta.
Preberite več
14
JAN
14. januar 2022

Direktorica DOBA Fakultete sogovornica na konferenci UMAR

Na spletni konferenci »Rast produktivnosti v času post-covid gospodarskega okrevanja« bo v razpravi o ključnih ugotovitvah »Poročila o produktivnosti 2021« sodelovala tudi Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBA Fakultete.
Preberite več
10
JAN
10. januar 2022

Tudi letos ostajamo botri

Na DOBI smo se tudi letos povezali z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana – Polje ter postali botri petim otrokom, starim od 7 do 15 let. 
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli