Novice

Najbolj aktualen pristop k učenju nemščine
15. september 2020

Novo v jezikovnem centru na DOBI

Naravni govorec Bojan Varga, ki je v sodelovanju z DOBINIM jezikovnim centrom razvil metodo »Spielen Sie Deutsch«, pravi, da ni dovolj, da se učimo, ampak da se moramo učiti na pravi način.

Metoda Spielen Sie Deutsch Bojana Varge temelji na igrifikaciji in mnemotehnikah, dveh najbolj aktualnih pristopih pri učenju tujega jezika. Igrifikacija pomeni preprosto prenos vseh klasičnih učnih procesov (učbenik, branje, poslušanje, reševanje nalog itd.) v zabavno igro.

»Zelo bi pohvalila našega učitelja Bojana, ki se izredno dobro znajde v tej metodi in po mojem mnenju je najbolj odvisno od učitelja, kako se loti zadeve. Bojan, ki ima tudi znanje IT-ja, izvede učno uro, kot da je učenje nekaj najbolj naravnega – kar tudi je. Odličen je!« Biljana, udeleženka

Prednosti tečaja po metodi »Spielen Sie Deutsch«

•    Poudarek bo na realnih situacijah (igranje vlog), tako boste vedno znali osmisliti, kaj (in zakaj) se trenutno učite. 
•    Poudarek bo na konverzaciji, zato se boste znebili blokad pri govoru.
•    Govoriti boste začeli takoj. 
•    V tujem jeziku ne boste delali napak, temveč boste govorili vedno bolj pravilno. 
•    Poenostavljene slovnične strukture vam bodo takoj pomagale pri sporazumevanju.
•    Zaradi mnemotehnik (tehnik boljšega pomnjenja) si boste pravila zapomnili za vedno in jih tudi uporabljali pri govoru.
•    Potek učnega procesa vodi predavatelj, naravni govorec, z dolgoletnimi izkušnjami pri inovativnih načinih poučevanja nemščine.

Želite brezplačno preizkusiti novo metodo Spielen Sie deutsch?

Pridružite se nam na brezplačnem srečanju, ki bo v ponedeljek, 28. septembra 2020, ob 16.30. Predavatelj Bojan Varga vam bo predstavil svojo edinstveno metodo Spielen Sie Deutsch, s katero so spregovorili že mnogi udeleženci. Za vsa vprašanja o tečajih (cene, urniki, potek, programi, stopnje) vam bo na voljo tudi Nataša Hauptman, vodja jezikovnega centra DOBA. Ker je število mest omejeno, si rezervirajte svoje mesto na valerija.faric@doba.si

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli