Novice

Spremljajte naše novice
27
AVG
27. avgust 2021

DOBA Fakulteta podpisala sporazum o partnerstvu z Rome Business School

Vodilni ponudnici online mednarodnega izobraževanja, DOBA Fakulteta in Rome Business School, bosta sodelovali pri razvoju programov, ki bodo omogočali dvojno diplomo; sodelovanju in izmenjavi visokošolskih učiteljev; skupnih znanstvenih raziskavah in ...
Preberite več
23
AVG
23. avgust 2021

Prosta mesta v višješolskih študijskih programih za 2. prijavni rok

Na Višji strokovni šoli DOBA lahko na 2. prijavnem roku oddate prijavo za vpis v programe: Ekonomist, Informatika, Komerciala, Kozmetika, Organizator socialne mreže, Poslovni sekretar, Velnes, Varstvo okolja in komunala.
Preberite več
17
AVG
17. avgust 2021

19. in 20. avgusta je DOBA zaprta

Obveščamo vas, da je DOBA v četrtek in v petek zaradi strokovnega izobraževanja zaposlenih zaprta. Za vas bomo ponovno dosegljivi v ponedeljek.
Preberite več
02
AVG
02. avgust 2021

Mediana: DOBA Fakulteta bo tudi v tem študijskem letu prva izbira

Mediana je drugo leto zapored v mesecu juniju naredila raziskavo med zaposlenimi, starimi med 25-45 let o formalnem izobraževanju.
Preberite več
23
JUL
23. julij 2021

Jasna Dominko Baloh: Učimo se iz prihodnosti

Učenje in poučevanje v času velikih svetovnih izzivov mora sloneti na inovacijah, na kompetencah prihodnosti, razvijati mora posameznike, ki bodo že v procesu izobraževanja obvladovali izzive prihodnosti, razvijali radovednost, domišljijo, kritičnost in ...
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli