Novice

Spremljajte naše novice
18
MAR
18. marec 2021

NA DOBA Fakulteto vabimo vrhunskega strokovnjaka na področju e-izobraževanja

Naši študenti študirajo iz 46 držav sveta, naše poslanstvo je z inovativnimi pedagoškimi pristopi širiti znanje in povezovati vse, ki verjamejo v uspeh in nasmeh. Na DOBI se vsi učimo! Zato potrebujemo ...
Preberite več
18
MAR
18. marec 2021

NOVO v Sloveniji! Velnes maser

Ne spreglejte predvpisa na brezplačen študijski program za izpopolnjevanje na področju višjega strokovnega izobraževanja Velnes maser/maserka. Študijski program je javno veljaven in ovrednoten s 30 KT po ECTS.
Preberite več
26
FEB
26. februar 2021

Študentka Višje strokovne šole DOBA na praksi v Franciji

Na Višji strokovni šoli se zavedamo, da je življenje v tujini neprecenljiva priložnost, ki študentom ponuja drugačen pogled na svet in razširi njihovo intelektualno obzorje. Zato spodbujamo mobilnost študentov v različnih oblikah, saj jim pridobljena ...
Preberite več
23
FEB
23. februar 2021

Izjemen dosežek visokošolske učiteljice DOBA Fakultete

V reviji Pharmacoeconomics (A', A'') je izšel naš članek, kjer je kot prva avtorica podpisana izr. prof. dr. Valentina Prevolnik Rupel, visokošolska učiteljica v magistrskih programih DOBA Fakultete.
Preberite več
22
FEB
22. februar 2021

DOBA Fakulteta partner pri izvedbi mednarodne konference EMAN 2021

Tudi letos je DOBA Fakulteta partner pri izvedbi letne znanstvene konference v organizaciji »Udruženja ekonomista i menadžera Balkana«. Od slovenskih fakultet sodeluje še Fakulteta za management Univerze na Primorskem.
Preberite več
1...30
31
323334...80
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli