Novice

Spremljajte naše novice
03
DEC
03. december 2020

Dobina tradicionalna dobrodelna akcija: prispevajmo k nasmehom otrok

Kot družbeno odgovorna ustanova smo na Dobi občutljivi za stiske ljudi, posebej še otrok. Tako bomo tudi letos izvedli tradicionalno, dobrodelno akcijo, s katero spodbujamo solidarnost in razumevanje stisk drugih.
Preberite več
02
DEC
02. december 2020

Kompetence za učinkovitejši študij in izstopanje iz povprečnosti

DOBA Fakulteta je pred štirimi leti ustanovila prvi Kompetenčni center v Sloveniji, v okviru katerega študenti, visokošolski učitelji in online mentorji pridobivajo znanja s področja kompetence »učenje učenja« in kompetenc, potrebnih na področju online ...
Preberite več
01
DEC
01. december 2020

Soustvarjamo prihodnost izobraževanja

V tem tednu poteka že tradicionalno mednarodna konferenca OEB Shaping the future of learning (tokrat v celoti virtualno), na kateri se vsako leto predstavijo trendi v izobraževanju podprtim s tehnologijami.
Preberite več
30
NOV
30. november 2020

Dekan DOBA Fakultete: Kako ostati na pravi strani

Dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete, v tokratnem članku spregovori o nenadni zahtevi po prilagajanju, ki jo moramo razumeti in jo udejanjati, če želimo tudi v prihodnje ohraniti našo življenjsko raven in ekonomsko varnost.
Preberite več
23
NOV
23. november 2020

Dr. Amadea Dobovišek: Učinkovita implementacija tržnih strategij

Visokošolska učiteljica na DOBA Fakulteti se v knjigi osredotoča na strateško najpomembnejše vidike poslovanja podjetij in obravnava vprašanje, kako ustvariti vrednost za kupce v času sodobne tržne paradigme in kakšno vlogo ima pri tem prodajna sila ...
Preberite več
1...31
32
333435...75
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli