Novice

Spremljajte naše novice
02
DEC
02. december 2020

Kompetence za učinkovitejši študij in izstopanje iz povprečnosti

DOBA Fakulteta je pred štirimi leti ustanovila prvi Kompetenčni center v Sloveniji, v okviru katerega študenti, visokošolski učitelji in online mentorji pridobivajo znanja s področja kompetence »učenje učenja« in kompetenc, potrebnih na področju online ...
Preberite več
01
DEC
01. december 2020

Soustvarjamo prihodnost izobraževanja

V tem tednu poteka že tradicionalno mednarodna konferenca OEB Shaping the future of learning (tokrat v celoti virtualno), na kateri se vsako leto predstavijo trendi v izobraževanju podprtim s tehnologijami.
Preberite več
30
NOV
30. november 2020

Dekan DOBA Fakultete: Kako ostati na pravi strani

Dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete, v tokratnem članku spregovori o nenadni zahtevi po prilagajanju, ki jo moramo razumeti in jo udejanjati, če želimo tudi v prihodnje ohraniti našo življenjsko raven in ekonomsko varnost.
Preberite več
23
NOV
23. november 2020

Dr. Amadea Dobovišek: Učinkovita implementacija tržnih strategij

Visokošolska učiteljica na DOBA Fakulteti se v knjigi osredotoča na strateško najpomembnejše vidike poslovanja podjetij in obravnava vprašanje, kako ustvariti vrednost za kupce v času sodobne tržne paradigme in kakšno vlogo ima pri tem prodajna sila ...
Preberite več
12
NOV
12. november 2020

Štipendije za študente s področja ekonomije

Podjetje Hermi d.o.o. nam je poslalo vabilo za študente, ki bi želeli kandidirati za kadrovsko štipendijo. Študentje dodiplomskih in magistrskih programov vabljeni k oddaji vloge.
Preberite več
1...34
35
363738...78
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli