Novice

Spremljajte naše novice
09
APR
09. april 2020

Erasmus+ projekt master@home navdušuje študente

Erasmus+ mednarodni projekt Master@home se je v teh izjemnih časih že prevesil v drugo polovico izvedbe. Udeleženci, kar 36 v sklopu DOBA Fakultete, v mednarodnem virtualnem okolju rešujejo različne izzive ter pri tem razvijajo in krepijo medkulturne ...
Preberite več
08
APR
08. april 2020

Dekan DOBA Fakultete: Čas sprememb

DOBA Fakulteta je s svojimi programi in predvsem z načinom študija uvedla v digitalizacijo marsikoga od svojih študentov. Z nastopom pandemije se je pokazala prednost online študija na DOBA Fakulteti, saj študijski proces teče nemoteno, tudi ob ...
Preberite več
07
APR
07. april 2020

Online tečaji tujih jezikov

Tudi jezikovni tečaji so se preselili online. Vse jezikovne tečaje, ki so potekali klasično na Dobi in v podjetjih, izvajamo sedaj v online obliki.
Preberite več
07
APR
07. april 2020

Na Dobi študij tudi za redne študente poteka nemoteno – online

Na Višji strokovni šoli smo se takoj prilagodili izrednim razmeram in tudi za redne študente, ki imajo sicer predavanja in vaje v predavalnicah, uspešno organizirali pedagoški proces na daljavo.
Preberite več
07
APR
07. april 2020

Edinstven projekt mednarodnega sodelovanja z NHL Stenden University

Na DOBA Fakulteti smo uspešno zaključili mednarodni virtualni projekt Virtual Communication Across Cultures @home, ki je že četrto leto zapored nastal v sodelovanju z NHL Stenden University.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli