Novice

Spremljajte naše novice
10
MAR
10. marec 2020

Ukrepi za zaščito pred okužbo in širjenjem koronavirusa

Vsa pedagoška, raziskovalna in strokovna dejavnost se na DOBI še naprej izvaja večinoma v polnem obsegu, saj se 90% našega pedagoškega procesa izvaja online in tako ne razpolagamo z aktivnostmi, kjer bi bilo v predavalnicah več kot 100 ljudi.
Preberite več
03
MAR
03. marec 2020

Svetovni teden odprtega izobraževanja 2.–6. marca

DOBA Fakulteta je že vrsto let članica European distance and E-learning network (EDEN). Pridružite se vrsti brezplačnih dogodkov, ki jih prirejajo v Tednu odprtega izobraževanja.
Preberite več
26
FEB
26. februar 2020

DOBA Fakulteta podpisala Slovensko nacionalno deklaracijo za pospešitev digitalne preobrazbe mest, vasi in skupnosti v trajnostno usmerjeno pametno družbo

DOBA Fakulteta se je pridružila podpisnikom Slovenske nacionalne deklaracije za pospešitev digitalne preobrazbe mest, vasi in skupnosti v trajnostno usmerjeno pametno družbo.
Preberite več
18
FEB
18. februar 2020

Prvi prijavni rok za višješolske programe do 18. marca

Prvi prijavni rok v višješolske programe je v teku, zanimanje za nekatere programe (Komerciala, Kozmetika, Poslovni sekretar, Informatika) je zelo veliko. Za redni študij na voljo le 40 prostih mest!
Preberite več
17
FEB
17. februar 2020

Erasmus mobilnost zaposlenih: po znanje v Španijo

Urška Petrič, vodja programov in organizatorka praktičnega izobraževanja na Višji strokovni šoli, se je udeležila Erasmus mobilnosti.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli