Novice

Spremljajte naše novice
09
SEPT
09. september 2018

Višja strokovna šola na Dobi se je prijavila na Razpis za podelitve priznanja Skupnosti višjih strokovnih šol

Višja strokovna šola DOBA je bila dvajset let nazaj prva zasebna Višja šola v Sloveniji. Z jasno usmeritvijo, ki temelji na nenehnem razvoju in kakovosti se je razvila v višjo strokovno šolo, ki se ponaša z največ diplomanti v Sloveniji.
Preberite več
28
AVG
28. avgust 2018

Vpis v redni študij do 31. avgusta - samo še nekaj prostih mest

Si želite v dveh letih do diplome in si pridobiti sodobna in praktična znanja, ki odprejo vrata do veliko različnih zaposlitev? Samo do 31. avgusta imate čas, da oddate svojo prijavo.
Preberite več
11
JUL
11. julij 2018

Udeležba na konferenci EDULEARN18 na Majorki

Visokošolski učitelj DOBA Fakultete, doc. dr. Marko Divjak, se je udeležil 10. mednarodne konference o izobraževanju in novih tehnologijah EDULEARN18, ki je potekala med 2. in 4. julijem na Majorki.
Preberite več
13
JUN
13. junij 2018

Praznovali smo 20 let Višje strokovne šole DOBA

Že 20 let aktivno sooblikujemo podobo višješolskega strokovnega izobraževanja v Sloveniji, ob tej priložnosti smo se na svečanem dogodku zahvalili predavateljem, mentorjem, diplomantom, študentom in partnerjem s katerimi soustvarjamo odlično zgodbo.
Preberite več
12
JUN
12. junij 2018

Uspešen zaključek prve generacije Mini MBA-jevcev

"Zanimiva izkušnja. Bilo je intenzivno, vendar zelo koristno." So bili najpogostejši komentarji udeležencev prve generacije Mini MBA za vodje prihodnosti.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli