Novice

Spremljajte naše novice
19
MAR
19. marec 2018

Srečanje referentov višjih strokovnih šol

Gostili smo Srečanje referentov višjih strokovnih šol, ki ga je organizirala Skupnost višjih strokovnih šol. Na okrogli mizi, so bili razpravljalci Marjan Vidrih (MIZŠ), mag. Janja Možina – Brecelj (MIZŠ), dr. Janez Gašperšič (Evidenca) in Alojz Razpet ...
Preberite več
23
FEB
23. februar 2018

Vpis v višješolske programe do 30. marca

Prijave za vpis v višješolske programe se že zbirajo. Oddajte prijavo v izbran program do 30. marca in si zagotovite prosto mesto že na prvem roku. Zanimanje za nekatere programe je veliko.
Preberite več
21
FEB
21. februar 2018

Samo 40 mest za redni študij

Si želite v dveh letih do diplome in si pridobiti sodobna in praktična znanja, ki odprejo vrata do veliko različnih zaposlitev? Samo do 30. marca imate čas, da oddate svojo prijavo.
Preberite več
21
FEB
21. februar 2018

Znanje tujega jezika odpira vrata v svet

Delodajalci poleg strokovne izobrazbe vedno večji poudarek dajejo temu, da njihovi zaposleni na svojem delovnem področju obvladajo tudi tuje jezike. V marcu pričnemo s tečaji angleščine, nemščine, španščine, francoščine, ruščine ... prijave že zbiramo.
Preberite več
18
JAN
18. januar 2018

Tradicionalno srečanje predstavnikov podjetij, medijev in študentov

Na tradicionalnem januarskem srečanju na Dobi smo gostili številne predstavnike podjetij in ustanov, študente in predstavnike medijev.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli