Novice

Spremljajte naše novice
27
MAR
27. marec 2018

Uspešna izmenjava dobrih praks na srečanju partnerskih šol v Grazu

Projektni tim ekspertov Evropskega centra za moderne jezike v Gradcu, v katerem aktivno sodeluje tudi vodja jezikovnega centra, je 20. in 21. marca, vodil srečanje strokovnjakov s področja poučevanja in učenja tujih jezikov.
Preberite več
26
MAR
26. marec 2018

Kar 3096 prijavljenih na prvem DOBA online summitu

Naši strokovnjaki, predavatelji z DOBA Fakultete, so v virtualnih druženjih predstavljali izjemno zanimive in aktualne vsebine s področij odnosov z javnostmi, ekonomije, produktivnosti, vodenja in marketinga.
Preberite več
21
MAR
21. marec 2018

Predstavnik Blackboarda obiskal Dobo

DOBA je že vrsto let pomemben partner Blackboarda. Alberto de la Viuda nam je predstavil najnovejše trende, ki jih bomo kmalu vpeljali tudi v Dobin model online študija.
Preberite več
19
MAR
19. marec 2018

Srečanje referentov višjih strokovnih šol

Gostili smo Srečanje referentov višjih strokovnih šol, ki ga je organizirala Skupnost višjih strokovnih šol. Na okrogli mizi, so bili razpravljalci Marjan Vidrih (MIZŠ), mag. Janja Možina – Brecelj (MIZŠ), dr. Janez Gašperšič (Evidenca) in Alojz Razpet ...
Preberite več
23
FEB
23. februar 2018

Vpis v višješolske programe do 30. marca

Prijave za vpis v višješolske programe se že zbirajo. Oddajte prijavo v izbran program do 30. marca in si zagotovite prosto mesto že na prvem roku. Zanimanje za nekatere programe je veliko.
Preberite več
1...76
77
7879
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli