Novice

Spremljajte naše novice
23. september 2020

Posebna ponudba tečajev nemščine in angleščine za začetnike


Na DOBINEM jezikovnem centru smo tudi to jesen pripravil prav posebno ponudbo tečajev nemščine in angleščine za začetnike že od 4,90 EUR/h. In ker ni pomembno samo to, da se začnete učiti, temveč tudi to, kako se učite, smo za vas pripravili še drugo novost; metodo TPRS, ki spodbuja tisto, kar najbolj potrebujete – govor v tujem jeziku. Ne bo vam treba predelati cele slovnice, da bi govorili v nemščini ali angleščini.

Top 3 razlogi za učenje tujega jezika na DOBI:

Prostorne predavalnice z zagotovljeno razdaljo in upoštevanje vseh preventivnih ukrepov, v primeru prekinitve izvajanja tečajev pa takojšen prenos tečajev v kakovostno online obliko (isto število live online ur s predavateljem kot pri klasični izvedbi, brezplačna programska oprema, tehnična pomoč 24/7)

  • Predavatelji, ki so strokovnjaki na svojem področju in imajo pedagoško izobrazbo ter vas še dodatno spodbujajo pri vašem učenju – za vas urejajo spletno učilnico z dodatnimi nalogami za samostojno učenje, vam svetujejo, kaj lahko sami naredite za boljše znanje tujih jezikov, in so vam na voljo na online govorilni uri.
     
  • Brezhibna organizacija in kakovost, ki ju v DOBINEM jezikovnem centru ohranjamo na najvišjem nivoju že 30 let.

To jesen se nam lahko pridružite na naslednjih tečajih za začetnike :

Ker se mesta hitro polnijo, si zagotovite svoje mesto in se prijavite >>

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli