Predavatelji jezikovnega centra

Jezikovni center

mag.David Greenwald

Delovno mesto

predavatelj angleškega jezika, naravni govorec

Angleščino poučujem že več kot 20 let. Za mednarodnega učitelja angleščine sem se usposobil leta 1997 v Cambridge CELTA programu v San Franciscu in tam še tri leta na različnih jezikovnih šolah tudi učil.

Zadnjih petnajst let živim v Sloveniji, kjer sem osem let poučeval na II. gimnaziji Maribor, tri leta na Srednji ekonomski šoli Maribor, eno leto na Visoki šoli za management v Kopru in Gimnaziji Koper ter občasno na srednjih šolah v Ljubljani, Celju, Slovenski Bistrici in na Ptuju. V tem času sem tudi bil mentor bodočim učiteljem na Pedagoški fakulteti, vodil več delavnic za srednješolske profesorje ter učil zaposlene Univerze v Mariboru in Pošte Slovenije.

Čeprav vsi radi govorimo o inovativnosti, ustvarjalnosti in spontanosti pri poučevanju jezikov, se mi večinoma zdi, da le malokdo resnično stremi k takšnim visokim ciljem, saj predstavljajo veliko tveganje neuspeha in oporekanja. Po drugi strani pa so morebitne prednosti znatne, in zato velja vsa moja skrb temu, da redno izboljšujem svoje tečaje in jih bogatim z novimi ali premalo uporabljenimi pristopi in metodami. Dobi sem zelo hvaležen, da mi že toliko let takšno tveganje omogoča. Mislim, da se nam je trud zelo dobro obrestoval.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli