Predavatelji jezikovnega centra

Jezikovni center

dr.Milan Franc

Delovno mesto

predavatelj angleškega jezika, naravni govorec

Verjetno ste za koga že kdaj slišali, da je tuji jezik, ki ga poučuje, hkrati tudi jezik njegove duše. To vsekakor velja zame, ker mi je angleščina že zdavnaj prenehala biti zgolj jezik, temveč predstavlja tudi način življenja (čaj, pozna kosila/high tea, bonton).

V vse, kar je angleško, se pravi britansko, ameriško in avstralsko – torej »kraljevsko« – sem se zaljubil na svoji prvi študentski izmenjavi, ko se mi je ponudila priložnost, da na filozofski fakulteti v Sheffieldu izpopolnim svoj študij filozofije ter nadgradim znanje angleškega jezika. Kasneje sem svoji poklicanosti sledil z dokončanjem anglosaksonskega magisterija političnih ved na ameriški univerzi CEU v Budimpešti. Po vrnitvi v Slovenijo sem na British Councilu v Ljubljani opravil najzahtevnejše preizkuse iz angleščine ter pridobil potrdili Certificate in Proficiency English (C3) ter Business English Certificate Higher (C2). Izobrazbo sem zaključil z uspešno opravljenim doktoratom znanosti iz politične filozofije.

S tem želim poudariti, da vas osebno ne vabim na strogo formuliran učbeniški tečaj angleščine, marveč tudi na zanimivo popotovanje po globalni anglosaksonski kulturi. Na njem se boste ob blagozveneči britanščini naučili ne samo jezika, temveč tudi marsičesa, kar ni del učnega načrta, ampak sodi k predavateljevi predanosti svojemu delu. Vabljeni!

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli