Predavatelji jezikovnega centra

Jezikovni center

Sonja Šiško

Delovno mesto

predavateljica angleškega jezika

Sem Sonja Šiško, predavateljica angleškega jezika, na DOBI pa poučujem že skoraj celih 20 let. Za angleški jezik sem imela posluh že v osnovnošolskih letih, kar je velika zasluga tudi moje takratne učiteljice. Nadaljevala sem s študijem angleščine in dvoletnim izpopolnjevanjem jezika v Veliki Britaniji, kar sem okronala z mednarodnim izpitom. Ker je moj moto že od nekdaj  LEARNING ENGLISH IS FUN, je zame poučevanje bolj hobi, kot pa delo.

Seveda sem skozi vsa ta leta pridobila veliko izkušenj v poučevanju in ugotovila, da vse 'stare' metode niso slabe in vse 'nove' metode niso nujno dobre oziroma uporabne. Zato se trudim, da se prilagodim udeležencem v skupini in če je le možno, upoštevam tudi njihove želje.

Zase bi rekla, da sem v razredu sproščena, dosledna, s 'posluhom' za udeležence in zelo vztrajna, če želite, potrpežljivo popravljam izgovorjavo, saj je ta zelo pomembna za komunikacijo s tujci.

Osebno pa mi največ pomeni družina in skupno preživljanje prostega časa v naravi. Seveda si vzamem čas tudi zase, da preberem kakšno dobro knjigo, rešim zapleten sudoku, spečem kaj dobrega, sladkega ...

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli