Novice

Spremljajte naše novice
09
JUN
09. junij 2021

Kratki online tečaji nemščine in angleščine

Zakaj se udeležiti kratkega tečaja?  Ker bo na tečaju 100 % poudarek na govoru in pogovoru. Ker bodo teme lahkotnejše in jih boste izbirali udeleženci sami (naprimer kot potovanja, najljubši film, aktualni dogodki itd.) Ker ...
Preberite več
07
JUN
07. junij 2021

Dekan DOBA Fakultete: Razlogi za optimizem so

OECD je izboljšala izglede za gospodarsko rast v Sloveniji na 3,5 odstotka že v letošnjem letu. Še bolj optimistična pričakovanja za našo državo pa so napovedali za leto 2022, ko bi naj naš BDP znova porasel za 4,6 odstotka.
Preberite več
26
MAJ
26. maj 2021

Predstavitev dobrih praks dela s študenti v MS TEAMS

Pod okriljem kompetenčnega centra, katerega osrednja naloga je priprava različnih programov usposabljanj in izobraževanj za razvoj kompetenc vseh deležnikov, vključenih v online izobraževanje, smo v četrtek, 20. maja, izvedli webinar na temo ...
Preberite več
25
MAJ
25. maj 2021

Dekan DOBA Fakultete in višja predavateljica na mednarodni konferenci ERAZ

Dekan DOBA Fakultete prof. dr. Rasto Ovin in višja predavateljica DOBA Fakultete mag. Nuša Lazar bosta nastopila z vabljenim predavanjem na mednarodni konferenci ERAZ Udruženja ekonomista i Menadžera Balkana, ki bo potekala online 27. maja 2021.
Preberite več
25
MAJ
25. maj 2021

Višja strokovna šola DOBA na 10. letni konferenci Kakvost v višjih strokovnih šolah

V sredo, 26. maja 2021, bo potekala 10. letna konferenca Kakovost v višjih strokovnih šolah z naslovom Zelena in digitalna kakovost, na kateri bo Višja strokovno šola DOBA predstavila projekt Študenti in starejši z roko v roki.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo