Novice

Spremljajte naše novice
24
AVG
24. avgust 2022

Prosta mesta v višješolskih študijskih programih za 2. prijavni rok

Na Višji strokovni šoli DOBA lahko na 2. prijavnem roku oddate prijavo za vpis v programe: Ekonomist, Informatika, Komerciala, Kozmetika, Organizator socialne mreže, Poslovni sekretar, Velnes, Varstvo okolja in komunala.
Preberite več
19
AVG
19. avgust 2022

V dveh letih do diplome na Višji strokovni šoli DOBA

Zagotovo je želja vsakega, ki se odloča za študij, da bi študiral na šoli, kjer si bo pridobil zanimiv poklic, aktualno znanje in imel po diplomi dobre možnosti zaposlitve. In kjer bo med študijem zadovoljen, kjer bo imel podporo, bodo predavatelji ...
Preberite več
18
AVG
18. avgust 2022

Obvestilo o zaprtju DOBE

DOBA tim pred pričetkom študijskega leta nabira nove ideje in moči na že tradicionalnem avgustovskem teambuildingu. V ponedeljek, 22. avgusta, bo tako DOBA zaprta. Ponovno bomo dosegljivi od torka, 23. avgusta, naprej.
Preberite več
16
AVG
16. avgust 2022

Jesenski vpis v jezikovne tečaje je v teku

Znanje in učenje tujih jezikov ni samo nuja, je tudi prijetno in kakovostno preživljanje prostega časa. Tega se že 32 let zavedamo v DOBINEM jezikovnem centru, zato boste pri nas združili prijetno s koristnim: zagotovo boste napredovali v znanju tujega ...
Preberite več
15
JUL
15. julij 2022

Uporabna slovenščina za ukrajinsko govoreče

V DOBINEM jezikovnem centru se bo v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje 16. avgusta 2022 pričel tečaj Uporabne slovenščine za ukrajinsko govoreče.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli