Novice

Spremljajte naše novice
03
SEPT
03. september 2021

Prosto delovno mesto: Ravnatelj/ica Višje strokovne šole na DOBI

Če ste samoorganizirana, dinamična, prilagodljiva in podjetna oseba, ki si želi razvojnih izzivov v inovativni poslovni skupini DOBA, vas vabimo, da se pridružite našemu timu.
Preberite več
30
AVG
30. avgust 2021

Poletno srečanje s Tonetom Partljičem

Vabimo vas na srečanje članov Univerze za tretje življenjsko obdobje in naših prijateljev, ki bo v torek, 7. septembra 2021, ob 11. uri na DOBI. Pridružil se nam bo tudi pisatelj, dramatik in humorist gospod Tone Partljič.
Preberite več
27
AVG
27. avgust 2021

DOBA Fakulteta podpisala sporazum o partnerstvu z Rome Business School

Vodilni ponudnici online mednarodnega izobraževanja, DOBA Fakulteta in Rome Business School, bosta sodelovali pri razvoju programov, ki bodo omogočali dvojno diplomo; sodelovanju in izmenjavi visokošolskih učiteljev; skupnih znanstvenih raziskavah in ...
Preberite več
23
AVG
23. avgust 2021

Prosta mesta v višješolskih študijskih programih za 2. prijavni rok

Na Višji strokovni šoli DOBA lahko na 2. prijavnem roku oddate prijavo za vpis v programe: Ekonomist, Informatika, Komerciala, Kozmetika, Organizator socialne mreže, Poslovni sekretar, Velnes, Varstvo okolja in komunala.
Preberite več
17
AVG
17. avgust 2021

19. in 20. avgusta je DOBA zaprta

Obveščamo vas, da je DOBA v četrtek in v petek zaradi strokovnega izobraževanja zaposlenih zaprta. Za vas bomo ponovno dosegljivi v ponedeljek.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli