Novice

Spremljajte naše novice
15
SEPT
15. september 2020

Novo v jezikovnem centru na DOBI

Z metodo Spielen Sie Deutsch boste spregovorili v nemščini, poleg tega pa se boste učili na zabaven način skozi razne aktivnosti (igre) in s sodobnimi tehnikami, da si boste lažje zapomnili strukture (mnemotehnike).
Preberite več
15
SEPT
15. september 2020

Profesorica DOBA Fakultete sogovornica na konferenci "Hrana, prehrana, zdravje"

Ob letošnjem 41. svetovnem dnevu hrane bo potekala konferenca "Hrana, prehrana, zdravje", na kateri bo sogovornica tudi profesorica DOBA Fakultete dr. Tina Vukasović.
Preberite več
10
SEPT
10. september 2020

Vpis v jezikovne tečaje je v teku

Odlična ekipa predavateljev jezikovnega centra vas bo naučila govoriti v nemščini, angleščini, španščini, italijanščini, ruščini, francoščini in v slovenščini (programi za tujce).
Preberite več
09
SEPT
09. september 2020

V DOBINEM jezikovnem centru izvajamo kakovostne ONLINE tečaje nemščine in angleščine

Nemščino in angleščino se boste naučili na moderen in udoben način – od doma, s srečanji s predavateljem v živo online ob določeni uri, ki bodo potekala v brezplačni spletni učilnici z zagotovljeno tehnično pomočjo pred, med in po online tečaju.
Preberite več
03
SEPT
03. september 2020

Učenje tujega jezika na Dobi poteka po inovativni in edinstveni TPRS metodi

Novo TPRS metodo za spodbujanje in razvoj govora v tujem jeziku smo kot učno sekvenco to jesen vključili v tečaj nemščine v skupini in tečaj angleščine v skupini. Vpis v jezikovne tečaje je že v teku.
Preberite več
1...41
42
434445...78
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli