Novice

Spremljajte naše novice
04
APR
04. april 2018

Izobraževanje za delo na področju kozmetike v Sloveniji in Franciji

V začetku aprila, so nas že petič obiskala dekleta, ki se na Lycée Professionnel J.B. d'Allard v mestu Montbrison pripravljajo na profesionalno maturo iz estetike, kozmetike in parfumerije.
Preberite več
27
MAR
27. marec 2018

Uspešna izmenjava dobrih praks na srečanju partnerskih šol v Grazu

Projektni tim ekspertov Evropskega centra za moderne jezike v Gradcu, v katerem aktivno sodeluje tudi vodja jezikovnega centra, je 20. in 21. marca, vodil srečanje strokovnjakov s področja poučevanja in učenja tujih jezikov.
Preberite več
26
MAR
26. marec 2018

Kar 3096 prijavljenih na prvem DOBA online summitu

Naši strokovnjaki, predavatelji z DOBA Fakultete, so v virtualnih druženjih predstavljali izjemno zanimive in aktualne vsebine s področij odnosov z javnostmi, ekonomije, produktivnosti, vodenja in marketinga.
Preberite več
21
MAR
21. marec 2018

Predstavnik Blackboarda obiskal Dobo

DOBA je že vrsto let pomemben partner Blackboarda. Alberto de la Viuda nam je predstavil najnovejše trende, ki jih bomo kmalu vpeljali tudi v Dobin model online študija.
Preberite več
19
MAR
19. marec 2018

Srečanje referentov višjih strokovnih šol

Gostili smo Srečanje referentov višjih strokovnih šol, ki ga je organizirala Skupnost višjih strokovnih šol. Na okrogli mizi, so bili razpravljalci Marjan Vidrih (MIZŠ), mag. Janja Možina – Brecelj (MIZŠ), dr. Janez Gašperšič (Evidenca) in Alojz Razpet ...
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo