Novice

Spremljajte naše novice
26
FEB
26. februar 2020

DOBA Fakulteta podpisala Slovensko nacionalno deklaracijo za pospešitev digitalne preobrazbe mest, vasi in skupnosti v trajnostno usmerjeno pametno družbo

DOBA Fakulteta se je pridružila podpisnikom Slovenske nacionalne deklaracije za pospešitev digitalne preobrazbe mest, vasi in skupnosti v trajnostno usmerjeno pametno družbo.
Preberite več
18
FEB
18. februar 2020

Prvi prijavni rok za višješolske programe do 18. marca

Prvi prijavni rok v višješolske programe je v teku, zanimanje za nekatere programe (Komerciala, Kozmetika, Poslovni sekretar, Informatika) je zelo veliko. Za redni študij na voljo le 40 prostih mest!
Preberite več
17
FEB
17. februar 2020

Erasmus mobilnost zaposlenih: po znanje v Španijo

Urška Petrič, vodja programov in organizatorka praktičnega izobraževanja na Višji strokovni šoli, se je udeležila Erasmus mobilnosti.
Preberite več
10
FEB
10. februar 2020

Zavetišču za živali Maribor predali donacijo v višini 400 evrov

Kljub vse večji ozaveščenosti ljudi o pravicah živali in pravilni ter odgovorni skrbi zanje je na žalost v zavetiščih še vedno polno psov in mačk, ki lahko le upajo, da bodo nekoč dobili ljubečega lastnika.
Preberite več
07
FEB
07. februar 2020

Kar enajst inovativnih poslovnih idej med online študijem v mesecu februarju

Na DOBA Fakulteti študenti že med online študijem pridobivajo uporabno znanje, takšno, ki izhaja iz vsakodnevnih primerov dobre prakse neposredno s trga dela in ne nazadnje takšno, ki ga lahko uporabijo takoj pri svojem delu.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli