Novice

Spremljajte naše novice
21
DEC
21. december 2017

Zaključek tradicionalne dobrodelne akcije

V decembrskem času pogosto postanemo sentimentalni in prepoznamo, kako srečni smo lahko, da imamo okrog sebe prave ljudi. Vsi pa žal nimajo takšne sreče. Verjetno bi si vsi želeli svet, kjer otroci ne bi bili primorani preživljati svojih dni v ...
Preberite več
04
DEC
04. december 2017

Študenti pomagali socialno ogroženim otrokom

Študentje 2. letnika Višje strokovne šole Doba so v sodelovanju z Društvom TOTI DCA Maribor pripravili dobrodelni dogodek Pomagaj in osreči.
Preberite več
29
OKT
29. oktober 2017

Erasmus izmenjave v 2017/18

Objavljen je Erasmus razpis za pridobitev štipendije za študij in opravljanje praktičnega izobraževanja v tujini. Prav tako k prijavi na razpis za mobilnost vabimo visokošolske učitelje in sodelavce fakultete.
Preberite več
29
OKT
29. oktober 2017

DOBA Fakulteta uspešno začela nova mednarodna projekta

V okviru sheme Erasmus + Strateška partnerstva smo začeli dva mednarodna projekta, ki bosta trajala dve oziroma tri leta.
Preberite več
29
OKT
29. oktober 2017

Svet NAKVIS-a je DOBA Fakulteti podaljšal akreditacijo za pet let in šestim online študijskim programom za nedoločen čas

Podaljšanje akreditacije pomeni priznanje odličnosti in hkrati odgovornost fakultete do študentov, diplomatov, delodajalcev, zaposlenih in vseh, ki soustvarjajo uspešno zgodbo fakultete.
Preberite več
1...74
75
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli