Domov > Online študij

Online študij

Sodoben, kakovosten in tehnološko podprt študij na DOBI, še zmeraj kot edina institucija v Sloveniji, izvajamo v celoti online.

Pet najpomembnejših razlogov po mnenju študentov, zakaj so izbrali online študij na Dobi in ne drugje

  1. Najbolj sodoben model online študija v Sloveniji, podobnega izvajajo samo največje in najboljše online fakultete po svetu.
  2. Stalna podpora med študijem – med študijem vsakega posameznika spremlja najmanj 5 strokovnih sodelavcev
  3. Praksa, ne zgolj teorija z različnimi praktičnimi nalogami, ki jih pripravijo profesorji, ki so iz prakse, študentje delajo na konkretnih primerih iz prakse
  4. Prvi v Sloveniji – na Dobi online študij ponujamo že od leta 2000 in letno študira več kot tisoč online študentov
  5. Visoko napredovanje po diplomi – kar 65 % diplomantov je takoj po diplomi deležno pozitivnih sprememb v življenju in na delovnem mestu

Študirajte pametno. Študirajte online. Preizkusite online študij.

Študenti Dobe študirajo iz 35. držav sveta

Online študij ima v svetu dolgo tradicijo. Pokazal se je kot izjemno primeren in učinkovit za ciljno skupino (zaposlenih) odraslih, saj odraža njihovo potrebo po večji dostopnosti do študijskih programov in študijskih vsebin, potrebo po večji fleksibilnosti in individualnem pristopu.

Na sploh pa je online študij v zadnjem času doživel precejšen razmah, predvsem zaradi naraščajoče potrebe družbe po dvigu izobrazbene strukture prebivalstva in po stalnem strokovnem usposabljanju zaposlenih. Strokovnjaki so si danes enotni, da bo predvsem spletno podprto izobraževanje igralo ključno vlogo pri realizaciji enega izmed pomembnih ciljev, opredeljenih v evropskem strateškem dokumentu Evropa 2020, ki je naslednica lizbonske strategije, to je do leta 2020 povečati delež prebivalstva v starosti 30–34 let z zaključeno terciarno izobrazbo s trenutnih 31 na 40 %. 

Spoznajte Marka. Rad potuje, spoznava nove ljudi ...

DOBA Fakulteta je prva in edina visokošolska institucija v Jugovzhodni Evropi, ki je pridobila mednarodni certifikat kakovosti online študija UNIQUe, ki ga podeljuje Evropska fundacija za kakovost v e-izobraževanju.

Print