Tečaj angleščine po edinstveni metodi Davida Greenwalda

Jezikovni center

Tečaj angleščine po edinstveni metodi Davida Greenwalda

Angleško boste govorili že od prve ure naprej, po 30 urah pa se boste jezikovno že odlično znašli in se suvereno sporazumevali v angleščini.

»V 16 letih, odkar poučujem tuje jezike v treh različnih državah, nobena druga metoda ni bila tako učinkovita na različnih ravneh znanja in tako prijetna za oba, tako za udeleženca kot učitelja.« pravi David Greenwald, ki je razvil edinstveno metodo učenja angleškega jezika

O metodi:

Metoda je zasnovana tako, da ves čas aktivno sodelujete. Od trenutka, ko boste začeli s tečajem, boste že tvorili stavke v angleščini. Postopoma boste usvajali besede, stavčne fraze in slovnico, ki bodo postajali vedno bolj kompleksni, hkrati pa vsakič ponovili in obnovili, kar ste se že naučili. Ves čas tečaja boste imeli pregled nad že usvojenim. Povratno informacijo boste dobili takoj. Po zaključku tečaja pa boste prejeli posnetke, in imeli tako pregled nad strukturami, ki ste jih usvojili ter do njih dostopali kadarkoli in kjerkoli.

In česa ne boste delali?
Besed se ne boste učili na pamet, ne boste delali zapiskov, ne boste izpolnjevali delovnih listov, ne boste poslušali zapletenih razlag slovnice. Ne boste se učili po kalupu.
Naj vas ne bo strah, da boste delali napake, saj bo predavatelj takoj poskrbel zanje. In še to - na tečaju vam ne bo dolgčas.

Prednosti tečaja po metodi Davida Greenwalda

  • Poudarek bo na konverzacije, tako se boste znebili blokad pri govoru.
  • Stavke boste v angleščini začeli tvoriti že od prve minute učenja.
  • Vadili boste samo po eno besedo, frazo, ali slovnično spretnost naenkrat. Besedišče in slovnico boste usvajali usklajeno, korak za korakom, hkrati pa boste nenehno obnavljali in utrjevali, kar ste se že naučili.
  • Potek učnega procesa vodi predavatelj, naravni govorec. Ni domačih nalog ali zapisovanja.
  • Za napake je odgovoren predavatelj in ne udeleženec.
  • Po zaključku tečaja boste dostopali do posnetkov s posameznimi strukturami, lahko si ga boste predvajali, kadarkoli boste to želeli, in tako ponovili in utrdili usvojene fraze in besedišče.

Ključne informacije o programu

Število ur tečaja

30

Način izvedbe

2-krat tedensko po 2 izobraževalni uri

Srečanja

v teku, novi pričetki v februarju

Lokacija

DOBA, Prešernova ulica 1, Maribor

Potrdilo

Po zaključenem tečaju boste pridobili potrdilo.

Vaša investicija in ugodnosti

219,00 EUR To jesen samo 149,00 EUR oziroma 2 x 74,50 EUR
ob udeležbi najmanj 5 udeležencev (možno plačilo na dva obroka)

Prijava

Izpolnite e-prijavo

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo