Poslovni jezik

Bodite fit za poslovni svet

Poslovni jezik

Posel v tujini boste dobili, če boste poleg stroke dobro obvladali tudi tuji jezik in poznali poslovno kulturo dežele, s katero poslujete. Da bi lahko svojo jezikovno kondicijo še izboljšali, smo za vas pripravili posebne jezikovne tečaje, ki temeljijo predvsem na govornih spretnostih in vam pomagajo, da se dobro pripravite za poslovanje s tujimi partnerji.

Tečaj je namenjen tistim, ki že poznate osnove nemškega jezika, želite pa jih nadgraditi in izpopolniti tako, da boste obvladovali različne poslovne situacije.

Po končanem tečaju boste sposobni brez težav navezati stik, predstaviti sebe, svoje delovno mesto in klepetati o vsakdanjih temah, znali opisati svojo poklicno pot in govoriti o poklicnih ciljih, poznali besedišče na temo telefoniranja, pisanja pisem, pripravo predstavitve ...

Brez težav boste napisali življenjepis, prošnjo za službo in se pripravili na razgovor za službo, predvsem pa brez zadrege sprejeli poslovnega partnerja iz tujine in vodili pogovor tudi pri poslovnem kosilu.  

Ključne informacije o programu

Število ur tečaja

30

Raven

A1.2, A2/B1

Način izvedbe

5 zaporednih vikendov: 6 izobraževalnih ur na teden

Lokacija

DOBA, Prešernova ulica 1, Maribor

Termini

A1.2: petek, 18.15, sobota, 9.00
A2/B1: Glede na povpraševanje

Cena

272,00 EUR ob udeležbi najmanj 5 udeležencev (možno plačilo na dva obroka)

Brezplačna predstavitvena ura

Februarja - več informacij: jeziki@doba.si

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo