Vpis

Društvo

Vpis

Pridružite se Društvu Univerza za tretje življenjsko obdobje Maribor

Če si želite utrditi stara in razviti nova znanja, se vpišite v Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Maribor, kjer se boste preizkusili in ugotovili, koliko znate, študirali na področju, za katerega prej niste imeli časa, bili v družbi vrstnikov in z njimi sodelovali, pridobili znanja za prostovoljca ...

UTŽO omogoča izobraževanje in prostovoljno delo starejših. Mentorji so skrbno izbrani univerzitetni učitelji, priznani strokovnjaki, umetniki, novinarji – tudi tisti v pokoju – pa tudi mladi diplomanti in doktorji znanosti.

Študijsko leto poteka od oktobra do konec maja naslednjega leta, izobraževalna srečanja posamezne študijske skupine se odvijajo praviloma enkrat na teden po dve pedagoški uri skupaj.

Kaj pridobite kot člani

Člani UTŽO se lahko vključite v različne izobraževalne programe s pestrimi vsebinami. Poleg tega bomo za člane Društva enkrat ali dvakrat na mesec organizirali brezplačna krajša predavanja in delavnice.

  • Mesečna predavanja strokovnjakov z različnih področij (pravno varstvo, finance, zdravje …)
  • Aktivna druženja
  • Obveščanja o dogodkih (e-pošta, SMS)
  • Ugodne cene izobraževalnih programov
  • Ugodne cene izletov, ekskurzij

Kako se včlaniti v UTŽO?

Izpolnite pristopno izjavo in jo natisnite ter pošljite: po navadni pošti, e-pošti ali pa nam jo enostavno prinesete. Član društva postanete takrat, ko poravnate tudi letno članarino, ki znaša za leto 2023/2024 17,00 €. Članarino poravnate na transakcijski račun, odprt pri Delavski hranilnici d. d. , Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana, TRR SI56 6100 0002 2858 397, prejemnik: Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Maribor.

KLIKNITE POVEZAVO >> PRISTOPNA IZJAVA ZA NOVE ČLANE U3ŽO

V primeru, da si članstva ne želite več, ga lahko kadarkoli prekinete.

 
Pišite nam

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli