Online tečaji za podjetja

Jezikovni center

Online tečaji za podjetja

Ste že pomislili, da lahko omogočite vašim zaposlenim pridobivanje znanja tujih jezikov na drugačen, sodoben način, brez odsotnosti z delovnega mesta?

Brezplačna demo ura

Spoznajte tudi vi prednosti online učenja tujih jezikov in se nam pridružite na brezplačni online uri, v kateri vam bomo prikazali spletno učilnico, predstavili predavatelja in vam v kratki učni enoti iz izbranega jezika prikazali, kako poteka online učenje. 

Prijavite se na brezplačno ONLINE uro na: jeziki@doba.si.

'Za sodelovanje z DOBO smo se odločili, ker so bili že na prvi vtis zelo profesionalni, pripravljeni na prilagajanje željam našega podjetja in ker imajo širok nabor usposabljanj. Kot se je izkazalo, so se v praksi naša pričakovanja udejanjila ne samo v novem znanju, temveč tudi v zadovoljstvu naših zaposlenih.' Zvezdana Eržen, HR (TUV SUD Sava d.o.o.)

Kako potekajo online tečaji tujih jezikov na DOBI?

 • Vaši zaposleni se bodo srečevali s predavateljem v živo online 2-krat tedensko, tako kot pri klasičnih tečajih tujih jezikov.
 • Med online srečanji bodo vaši zaposleni samostojno opravljali naloge, ki jih pripravi predavatelj, kljub temu pa nikoli ne bodo sami - za vsa vprašanja jim je na voljo predavatelj v klepetu vsak dan. Odgovor bodo dobili v roku 24 ur.
 • Individualno bo predavatelj na voljo tudi na online govorilnih urah za vsa vprašanja in povratne informacije.
 • Za odlično izvedbo skrbijo online predavatelji, strokovnjaki, ki poznajo razlike med klasičnim in online poučevanjem, budno spremljajo in motivirajo udeležence in pripravljajo gradiva, prilagojena online izvedbi.

Izvedba bo popolnoma prilagojena vašemu podjetju

 • Pred pričetkom online tečaja bo DOBIN predavatelj opravil z vašimi zaposlenimi online testiranje njihovega predznanja tujega jezika.
 • Predavatelj bo pripravil vsebine, ki so prilagojene vašemu področju dela in jih vaši sodelavci potrebujejo na delovnem mestu. Učenje bo tako temeljilo na realnih situacijah iz vsakdanjega dela v podjetju.
 • Termine in intenzivnost izvedbe tečaja bomo prilagodili vašim željam.
 • Zaposleni si bodo sami razporejali svoj čas za individualno učenje. Učijo se lahko med delovnim časom ali v prijaznem okolju svojega doma.
 • Poskrbljeno je za kakovostno tehnično podporo tečajem, ki omogoča veliko interakcije med udeleženci in predavateljem.
 • Za vsa vprašanja je na voljo DOBIN strokoven tim jezikovnega centra.

Na online tečaju prebirate zanimive tekste, debatirate, poslušate audio in video posnetke, se učite novih besed; vso gradivo pa vam je ves čas na dosegu miške. Iz udobja domačega doma se lahko naučite sproščeno in tekoče komunicirati v tujem jeziku. Valerija Tominc, online predavateljica angleščine

Kaj potrebujete za online tečaj?

Za vključitev v online tečaj potrebujete osebni računalnik in slušalke. Priporočljiva je tudi kamera za lažjo in pristnejšo komunikacijo s predavateljem in ostalimi udeleženci tečaja.

Med katerimi online tečaji lahko izbirate?

 • Tečaj poslovnega jezika (angleščina, nemščina, italijanščina, španščina, francoščina, ruščina, hrvaščina, srbščina, slovenščina za tujce).
 • Individualni tečaj ali tečaj v paru so namenjeni vsem, ki si želite individualnega dela in hitrega napredovanja. Pred tečajem vas pisno in ustno testiramo in pripravimo individualni načrt, prilagojen vašim željam, tempu in terminom.
 • Tečaj z naravnim govorcem - znanje poslovnega jezika lahko z naravnim govorcem izboljšate že v nekaj tednih. Tečaj poteka izključno v tujem jeziku z izkušenimi in poslovno naravnanimi naravnimi govorci. Vaši zaposleni bodo lahko brez zadrege vodili razgovore s tujimi poslovnimi partnerji, uspešno širili poslovno mrežo in sklepali nove posle. Poudarek tečajev je na izboljšanju govornih sposobnosti.
 • Tečaj konverzacije (poudarek na govoru, frazah, besedišču).
 • Tečaj po posebni metodi Davida Greenwalda.

Kaj je vključeno v ceno tečaja?

 • Online svetovalni razgovor z vašo kadrovsko službo oz. osebo odgovorno za področje izobraževanja
 • Testiranje predznanja zaposlenih (spletno in ustno online testiranje)
 • Priprava individualnega izobraževalnega programa samo za vaše podjetje
 • Materiali in gradiva
 • Dostop do e-učnega okolja za samostojno učenje

Zakaj izbrati prav Dobo?

Na področju online izobraževanja smo na DOBI orali ledino, saj ga izvajamo že 22 let. Na Višji strokovni šoli smo pričeli uvajati online študij leta 1999 v programu Poslovni sekretar, kasneje smo pričeli z izvajanjem online programov na DOBA Fakulteti. Danes izvajamo na Višji strokovni šoli 7 online programov in 11 online programov v treh jezikih na DOBA Fakulteti. Smo tudi edina fakulteta v jugovzhodni Evropi  z dvema mednarodnima akreditacijama kakovosti online študija.

Jezikovni center se tako pridružuje ostalim področjem DOBE, kjer online izobraževanje izvajamo že vrsto let.

'S soprogo Majo delava v istem podjetju.  Pred časom sva ugotovila, da nama manjka veščin dobre in prepričljive predstavitve naših različnih storitev v angleščini. Glede na priporočila najinih poslovnih partnerjev sva se odločila, da poiščeva pomoč na DOBI. Tam so nama pripravili prilagojen tečaj poslovne angleščine.

Bila sva prijetno presenečena nad profesionalnostjo, ki se je čutila v vseh komunikacijah s predstavniki DOBE. Izbrana učiteljica je bila zelo prijetna in angažirana, sproti se je prilagajala temu, kar potrebujeva za najino delo. Kljub temu da smo učenje zaradi epidemije prestavili na digitalno platformo, so bile učne ure zanimive, pestre in prav hitro so minile. S tečajem sva bila zelo zadovoljna.' Maja in Marjan Velej, HOLICENTER ANGELIKA


Podjetja, ki nam zaupajo:

   

 

Tanja Marhl,

online predavateljica nemščine
Online tečaji so še posebej primerni za tiste, ki imajo le malo prostega časa in ga zato želijo maksimalno izkoristiti. Izvajanje tečaja v online obliki na DOBI še zmeraj odlikujejo majhne skupine, veliko komunikacije in sproščeno vzdušje.

Tanja Marhl,

online predavateljica nemščine
Online tečaji so še posebej primerni za tiste, ki imajo le malo prostega časa in ga zato želijo maksimalno izkoristiti. Izvajanje tečaja v online obliki na DOBI še zmeraj odlikujejo majhne skupine, veliko komunikacije in sproščeno vzdušje.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli