Klasični tečaji po meri podjetja

Jezikovni center

Klasični tečaji po meri podjetja

Vsako podjetje za uspešen prodor na tuje trge potrebuje odlično poslovno mrežo in zaposlene, ki poleg stroke obvladajo tudi tuji jezik, poznajo poslovno kulturo dežele in se znajdejo v medkulturnem okolju. Jezikovno znanje vaših zaposlenih je lahko vaša konkurenčna prednost, zato bodite pri izbiri jezikovne šole in programov za vaše zaposlene pazljivi in predvsem izbirčni.

Zakaj izbrati prav Dobo?

Ker vaše podjetje potrebuje tuji jezik, da uresniči poslovne cilje, ker želite uporabno in aktualno znanje in ker hočete zase najzanesljivejšo jezikovno šolo z neomadeževanim ugledom.

Od leta 1990 nam zaupajo najboljša podjetja iz Maribora in okolice - do danes več kot 50 štajerskih podjetij. Izvedli smo že več kot 430 tečajev v podjetjih, pri čemer pa zagotavljamo visoko kakovostno izvedbo s predavatelji, usposobljenimi za poslovni jezik. Tečaj v celoti prilagodimo vašim potrebam in ga tudi izvedemo v vašem podjetju. 

Izbirate lahko med naslednjimi tečaji za podjetja:

 • Tečaj splošnega jezika (angleščina, nemščina, italijanščina, španščina, francoščina, ruščina, hrvaščina, srbščina, slovenščina za tujce).
 • Tečaj poslovnega jezika za vse navedene jezike - v začetnem in nadaljevalnem tečaju poslovnega jezika je cilj izgubiti tremo pred tujim jezikom in obvladati vsakdanje situacije v tujem jeziku, s katerimi se vaši zaposleni srečujejo na delovnem mestu. Nadaljevalni tečaji nadgrajujejo osnovno znanje z besednim zakladom, slovnico in zahtevnejšo tematiko, ki temelji na praktičnih primerih iz vašega podjetja. Tečaji vključujejo veliko komunikacije.
 • Individualni tečaj ali tečaj v paru so namenjeni vsem, ki si želite individualnega dela in hitrega napredovanja. Pred tečajem vas pisno in ustno testiramo in pripravimo individualni načrt, prilagojen vašim željam, tempu in terminom.
 • Tečaj z naravnim govorcem - znanje poslovnega jezika lahko z naravnim govorcem izboljšate že v nekaj tednih. Tečaj poteka izključno v tujem jeziku z izkušenimi in poslovno naravnanimi naravnimi govorci. Vaši zaposleni bodo lahko brez zadrege vodili razgovore s tujimi poslovnimi partnerji, uspešno širili poslovno mrežo in sklepali nove posle. Poudarek tečajev je na izboljšanju govornih sposobnosti.
 • Tečaj konverzacije (poudarek na govoru).
 • Tečaji po posebni metodi: Tečaj angleščine po metodi Davida Greenwalda, tečaj nemščine Spielen Sie Deutsch po metodi Bojana Varge.

Kje potekajo tečaji za podjetja?

Tečaj za vaše podjetje lahko izvedemo na sedežu vašega podjetja ali na sedežu DOBE, Prešernova 1, Maribor. Naše predavalnice so opremljene z najnovejšo IT opremo (i-tabla, računalnik, projektor), klimatizirane in ponujajo domačnost pri učenju. Predavalnice so dovolj prostorne, da lahko zagotovimo zahtevano razdaljo med udeleženci. 

Kako potekajo tečaji, prilagojeni vašemu podjetju?

Pred tečajem zaposlene pisno in ustno testira naš predavatelj. Na osnovi predznanja, potreb vašega podjetja in želenih vsebin pripravimo popolnoma prilagojen program. Izvajamo ga na vašem sedežu, napredovanje vaših zaposlenih pa nenehno spremlja za poslovni jezik usposobljen predavatelj in motiviran tim Jezikovnega centra na DOBI. 

»Korektno, odlično, inovativno in prilagodljivo. Visoko kakovostno jezikovno izobraževanje. Na DOBIN jezikovni center se lahko zanesete že 31 let.«

Kaj je vključeno v ceno tečaja?

 • Svetovalni razgovor z vašo kadrovsko službo oz. osebo, odgovorno za področje izobraževanja
 • Testiranje predznanja zaposlenih (spletno testiranje in ustno testiranje)
 • Priprava individualnega izobraževalnega programa samo za vaše podjetje
 • Materiali in gradiva
 • Dostop do e učnega okolja za samostojno učenje

Svetovanje in ponudba po meri

Na Dobi svetovanju posvečamo posebno pozornost. Za vsa vaša vprašanja, dodatne informacije in pripravo ponudbe vam je na voljo strokovna sodelavka Nataša Hauptman, z več kot 21-letnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih izobraževanj.

Več kot 90 odstotkov naših udeležencev bi DOBIN tečaj priporočalo tudi svojim prijateljem. Prepričajte se sami zakaj in nas kontaktirajte za brezplačne predstavitvene ure, svetovalne razgovore ali ponudbo na: jeziki@doba.si.

Podjetja, ki nam zaupajo:

   

 

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo