Tečaji po meri podjetja

Jezikovni center

Tečaji po meri podjetja

V Peek & Cloppenburgu, Geberitu, Grawe Zavarovalnici, Albaught TKI, Orodjarni Imenšek, TBP, tovarni bovdenov in plastike ... in še mnogih drugih uspešnih podjetjih njihovi zaposleni odlično govorijo v tujem jeziku in se sporazumevajo s poslovnimi partnerji iz tujine.

Zakaj?
Ker so se odločili za tečaj na Dobi, kjer imamo 27-letno tradicijo, strokovne izkušnje in dosegamo odlične rezultate pri poučevanju tujih jezikov. Pogledali smo njihove potrebe in natančno preverili že obstoječe znanje in zanje pripravili predstavitveno uro tečaja. Zanje smo prilagodili vsebine, čas, lokacijo in število ur. Med tečajem smo udeležence motivirali, jih natančno spremljali, kako napredujejo, in po potrebi tudi tečaj nadgradili. Njihovo zadovoljstvo je bilo izjemno visoko.

Kaj bodo zaposleni pridobili pri tečaju tujega jezika?
Na različnih delovnih področjih bodo znali komunicirati v tujih jezikih, brez zadrege bodo vodili razgovore s tujimi poslovnimi partnerji, uspešno bodo širili poslovno mrežo v tujini in sklepali posle, samozavestno bodo predstavljali svoje podjetje, storitve, izdelke, poznali kulturne posebnosti poslovnega partnerja, poslovni bonton in uspešno vzpostavljali družabne stike.

Kako potekajo tečaji?
Tečaji potekajo po dogovoru s podjetjem, celoten časovni potek je prilagojen delovnemu procesu in zaposlenim pri vašem podjetju. Tečaji lahko potekajo na sedežu vašega podjetja ali na sedežu jezikovnega centra na Dobi.

Pripravili vam bomo ponudbo po meri
Za ponudbo in vse dodatne informacije vam je na voljo Lea Štiberc, vodja jezikovnih programov. Pišite na e-mail lea.stiberc@doba.si, pokličite na 02 228 38 69 ali se dogovorite za osebno svetovanje na Dobi, Prešernova ulica 1, Maribor, ali na sedežu vašega podjetja.

Podjetja, ki nam zaupajo

   

 

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo