Tečaji po meri podjetja

Jezikovni center

Tečaji po meri podjetja

Vsako podjetje za uspešen prodor na tuje trge potrebuje odlično poslovno mrežo in zaposlene, ki poleg stroke obvladajo tudi tuji jezik, poznajo poslovno kulturo dežele in se znajdejo v medkulturnem okolju. Jezikovno znanje vaših zaposlenih je lahko vaša konkurenčna prednost, zato bodite pri izbiri jezikovne šole in programov za vaše zaposlene pazljivi in predvsem izbirčni.

Zakaj izbrati prav Dobo?
Od leta 1990 nam zaupajo najboljša podjetja iz Maribora in okolice - do danes preko 50 štajerskih podjetij. Izvedli smo že več kot 430 podjetjem tečajev, pri čemer pa zagotavljamo visoko kakovostno izvedbo s predavatelji, usposobljenimi za poslovni jezik. Tečaj v celoti prilagodimo vašim potrebam in ga tudi izvedemo v vašem podjetju. 

Začetni in nadaljevalni tečaji poslovnega jezika
Cilj je izgubiti tremo pred tujim jezikom in obvladati vsakdanje situacije v tujem jeziku, s katerimi se vaši zaposleni srečujejo na delovnem mestu. Nadaljevalni tečaji nadgrajujejo osnovno znanje z besednim zakladom, slovnico in zahtevnejšo tematiko, ki temelji na praktičnih primerih iz vašega podjetja. Tečaji vključujejo veliko komunikacije.

Tečaji z naravnim govorcem
Znanje poslovnega jezika lahko z naravnim govorcem izboljšate že v nekaj tednih. Tečaj poteka izključno z v tujem jeziku z izkušenimi in poslovno naravnanimi naravnimi govorci. Vaši zaposleni bodo lahko brez zadrege vodili razgovore s tujimi poslovnimi partnerji, uspešno širili poslovno mrežo in sklepali nove posle. Poudarek tečajev je na izboljšanju govornih sposobnosti.

Individualni tečaji in učenje v paru
Namenjeni so vsem, ki si želite individualnega dela in hitrega napredovanja. Pred tečajem vas pisno in ustno testiramo in pripravimo individualni načrt, prilagojen vašim željam, tempu in terminom.

Kako potekajo tečaji, prilagojeni vašemu podjetju?
Pred tečajem zaposlene pisno in ustno testira naš predavatelj. Na osnovi predznanja, potreb vašega podjetja in želenih vsebin pripravimo popolnoma prilagojen program. Izvajamo ga na vašem sedežu, napredovanje vaših zaposlenih pa nenehno spremlja za poslovni jezik usposobljen predavatelj in motiviran tim Jezikovnega centra na DOBI. 

Svetovanje in ponudba po meri
Na Dobi svetovanju posvečamo posebno pozornost. Za vsa vaša vprašanja, dodatne informacije in pripravo ponudbe vam je na voljo strokovna sodelavka, Nataša Hauptman. 

Podjetja, ki nam zaupajo

   

 

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo