Klasični tečaji po meri podjetja

Jezikovni center

Klasični tečaji po meri podjetja

Vsako podjetje za uspešen prodor na tuje trge potrebuje odlično poslovno mrežo in zaposlene, ki poleg stroke obvladajo tudi tuji jezik, poznajo poslovno kulturo dežele in se znajdejo v medkulturnem okolju. Jezikovno znanje vaših zaposlenih je lahko vaša konkurenčna prednost, zato bodite pri izbiri jezikovne šole in programov za vaše zaposlene pazljivi in predvsem izbirčni.

Zakaj izbrati prav Dobo?

Ker vaše podjetje potrebuje tuji jezik, da uresniči poslovne cilje, ker želite uporabno in aktualno znanje in ker hočete zase najzanesljivejšo jezikovno šolo z neomadeževanim ugledom.

Od leta 1990 nam zaupajo najboljša podjetja iz Maribora in okolice - do danes več kot 50 štajerskih podjetij. Izvedli smo že več kot 430 tečajev v podjetjih, pri čemer pa zagotavljamo visoko kakovostno izvedbo s predavatelji, usposobljenimi za poslovni jezik. Tečaj v celoti prilagodimo vašim potrebam in ga na željo tudi izvedemo v vašem podjetju. 

Kaj nas odlikuje:

 • Smo zanesljiv in kakovosten partner za izvedbo jezikovnih programov z več kot 31-letno tradicijo in ugledom.
 • Zagotavljamo vse jezikovne storitve na enem mestu: svetovanje, testiranje znanja, izdajo potrdil, klasično in online izvedbo, specialne programe za stroko, programe po posebnih metodah in prevode.
 • Naši predavatelji so visoko usposobljeni strokovnjaki, tako z jezikovnega kot pedagoškega in tehničnega vidika. Vaše tečaje boste zaupali naravnim govorcem ali pedagogom ali predavateljem z znanstvenimi nazivi in dolgoletnimi izkušnjami s poučevanjem.

Izbirate lahko med naslednjimi tečaji za podjetja:

 • Tečaj splošnega jezika (angleščina, nemščina, italijanščina, španščina, francoščina, ruščina, hrvaščina, srbščina, slovenščina za tujce). Vaše zaposlene lahko vključite v DOBINE skupinske tečaje, ki potekajo po v naprej določenem urniku 2-krat na teden in po splošnem programu.
 • Individualni tečaj ali tečaj v paru (za vse zgoraj naštete jezike ter dodatno še finščina in japonščina) so namenjeni vsem, ki si želite individualnega dela in hitrega napredovanja. Pred tečajem testiramo predznanje vašega zaposlenega (v živo in/ali online) in pripravimo individualni načrt, prilagojen vašim željam, tempu in terminom.
 • NOVO! Program »Perfectly Fitted« je edini jezikovni program, ki je v celoti prilagojen zahtevam in potrebam vašega podjetja. Preprosto si tečaj sestavite po vaših željah in ga tako maksimalno prilagodite.

Izberite in sestavite svoj jezikovni program po meri:

 • Jezik: angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, hrvaščina, srbščina, slovenščina za tujce, finščina, japonščina
 • Termin: zjutraj, dopoldan, popoldan, zvečer.
 • Predavatelj: izkušen Dobin predavatelj, naravni govorec, specializiran predavatelj za stroko, kombinacija 2 predavateljev.
 • Izvedba: v živo na DOBI, v živo na sedežu vašega podjetja, online, kombinacija online/v živo.
 • Število ur: poljubno.
 • Vsebine: splošen jezik, konverzacija, poslovni jezik, stroka, terminologija, priprava na izpit.
 • Stopnja: od A1 do C2.
 • Vrsta tečaja: individualno, v paru, v skupini.

NOVO! DOBINI jezikovni moduli (20-urni predpripravljeni programi)

Koristni in aktualni jezikovni moduli, ki lahko potekajo na sedežu vašega podjetja ali online. Module izvajamo za angleški in nemški jezik.

 • Grem na sestanek! - Zablestite na sestanku v živo ali na virtualnem sestanku s svojim jezikovnim znanjem in sklenite posel.
 • Pisna poslovna komunikacija - Prepričajte stranko ali poslovnega partnerja z vašim e-sporočilom ali dopisom.
 • Easy Talk - Konverzacija za poslovneže, samostojne podjetnike in direktorje.

NOVO! Online program Davida Greenwalda za podjetja

Zakaj bi se učili tako kot vsi ostali? Izberite nekonvencionalen pristop in zabavno učenje z naravnim govorcem. Zagotavljamo, da brez učbenika in domačih nalog, zagotovo pa inovativno, sproščeno in učinkovito.

 • Angleščina / Nemščina z Davidom Greenwaldom online.
 • Za zaključene skupine udeležencev iz podjetja. Število ur in termini po dogovoru.

Kje potekajo tečaji za podjetja?

Tečaj za vaše podjetje lahko izvedemo na sedežu vašega podjetja, na sedežu DOBE, Prešernova 1, Maribor, ali ONLINE. Naše predavalnice so opremljene z najnovejšo IT opremo (i-tabla, računalnik, projektor), klimatizirane in ponujajo domačnost pri učenju. Predavalnice so dovolj prostorne, da lahko zagotovimo razdaljo med udeleženci. 

Kako potekajo tečaji, prilagojeni vašemu podjetju?

Pred pričetkom tečaja DOBIN predavatelj testira predznanje vaših zaposlenih (v živo in/ali online) ter določi stopnjo znanja od A1 do C2. Na osnovi predznanja, potreb vašega podjetja in želenih vsebin pripravimo popolnoma prilagojen program. Napredovanje vaših zaposlenih nenehno spremlja posebej za vodenje poslovnih tečajev usposobljen predavatelj in motiviran tim Jezikovnega centra na DOBI. Vodja jezikovnega centra pripravi za vas vmesno in končno poročilo o poteku tečaja, zadovoljstvu udeležencev, njihovem napredku in o predlogih za izobraževanje.

»Korektno, odlično, inovativno in prilagodljivo. Visoko kakovostno jezikovno izobraževanje. Na DOBIN jezikovni center se lahko zanesete že 31 let.«

Kaj je vključeno v ceno tečaja?

 • Svetovalni razgovor z vašo kadrovsko službo oz. osebo, odgovorno za področje izobraževanja.
 • Testiranje predznanja zaposlenih (spletno testiranje in ustno testiranje).
 • Priprava individualnega izobraževalnega programa samo za vaše podjetje.
 • Materiali in gradiva.
 • Dostop do spletne učilnice za samostojno učenje, komunikacijo s predavateljem, s povzetki srečanj, dodatnimi gradivi in za povratne informacije.

Svetovanje in ponudba po meri

Na Dobi svetovanju posvečamo posebno pozornost. Za vsa vaša vprašanja, dodatne informacije in pripravo ponudbe vam je na voljo strokovna sodelavka Nataša Hauptman, z več kot 21-letnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih izobraževanj.

Za brezplačen online svetovalni razgovor nam javite termin, ki bi vam odgovarjal, in posredovali vam bomo povezavo do razgovora.

Več kot 90 odstotkov naših udeležencev bi DOBIN tečaj priporočalo tudi svojim prijateljem. Prepričajte se sami zakaj in nas kontaktirajte za brezplačne predstavitvene ure, svetovalne razgovore ali ponudbo na: jeziki@doba.si.

Podjetja, ki nam zaupajo:

   

 

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.

Vesna Medved Kacjan,

udeleženka
V podjetju smo se za ta tečaj odločili, ker smo s prevzemom ameriškega lastnika morali hitro ponoviti znanje angleščine.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli