Novice

Spremljajte naše novice
10. september 2020

Vpis v jezikovne tečaje je v teku

Odlična ekipa predavateljev jezikovnega centra vas bo naučila govoriti v nemščini, angleščini, španščini, italijanščini, ruščini, francoščini in v slovenščini (programi za tujce).

Razlogi, ki vas bodo prepričali, da je DOBIN jezikovni center prva in prava izbira za vaš jezikovni tečaj:

#1 Pedagoško brezhibno zasnovani jezikovni tečaji in uporaba najsodobnejših ter inovativnih učnih metod (metoda za spodbujanje govora TPRS).
#2 Strokovno  in prijazno svetovanje in brezplačno testiranje predznanja na sedežu DOBE ali online. 
#3 Strokovno usposobljeni, izkušeni, angažirani, sproščeni in zabavni predavatelji, ki vas bodo pripeljali do želenega znanja in ki bodo spremljali vaš napredek.
#4 Inovativni, aktualni in moderni tečaji po posebnih metodah, ki smo jih razvili v sodelovanju z našimi predavatelji: Spielen Sie Deutsch po metodi Bojana Varge in Angleščina z Davidom Greenwaldom.
#5 Posebni jezikovni programi za seniorje v sklopu Univerze za tretje življenjsko obdobje.
#6 V primeru ponovne zaostritve ukrepov takojšen prenos tečajev v online obliko, pri čemer vam zagotovimo brezplačno aplikacijo, preprosta tehnična navodila, tehnično pomoč in izvedbo učnih ur v živo online z usposobljenimi predavatelji.

V DOBINEM jezikovnem centru zbiramo še zadnje prijave za jesenske tečaje tujih jezikov – pohitite in si zagotovite svoje mesto.

Izberite svoj jezik in se nam pridružite na jesenskih tečajih:

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli