Kdo smo

22 let Višje strokovne šole na DOBI

Kdo smo

Od ustanovitve leta 1998 pa do danes smo se razvili v eno največjih in najuglednejših višješolskih središč v Sloveniji z več kot 4.100 diplomanti. Odlikuje nas pestra izbira praktičnih programov in načinov študija, redni študij, osebni pristop, nenehno sodelovanje s trgom dela in velika mreža podjetij za praktično izobraževanje.

Do diplome smo pomagali že več kot 4.100 diplomantom.

Zakaj smo drugačni od drugih?

  • Največ diplomantov v Sloveniji – v 22 letih smo do višješolske diplome pospremili že preko 4100 diplomantov.
  • Pestra izbira načinov študija – pri nas lahko študirate po štirih različnih modelih študija: redni, klasični, kombinirani ali online študij. Vsi študiji so podprti z informacijsko tehnologijo in sodobnimi komunikacijskimi orodji, tako so študentom na voljo vsa gradiva za študij in vse potrebne informacije ves čas in kjerkoli.
  • Edinstven Dobin model online študija – je najbolj kakovosten online študij v Sloveniji, ki se lahko primerja z najboljšimi ustanovami v svetu. Zagotavlja vam podporo online mentorja vse dni v tednu z sodelovanjem predavatelja in vodje programa.
  • Edini –  smo edini s koncesijo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS za izvajanje rednega študija v programu Poslovni sekretar in edini ponudnik višješolskega študijskega programa Kozmetika v severovzhodni Sloveniji.
  • Praktičnost znanj in predavateljev – uporabna znanja so bistvo naših višješolskih programov. Med študijem vas bodo vodili predavatelji z izkušnjami iz prakse, tako boste aktualno znanje pridobivali na praktičnih primerih iz podjetij.  
  • Sodelovanje s podjetji - V sklopu praktičnega izobraževanja sodelujemo z več kot 150 podjetij iz cele Slovenije, kjer lahko naši študentje v vseh programih opravljajo prakso.
  • Pri nas ne boste le številka – pri študiju nikoli ne boste sami. Za vsakega študenta skrbimo od svetovanja za študij, pozneje pa se naša podpora še okrepi. Spremljali in usmerjali vas bodo predavatelji, inštruktorji, online mentorji, vodja programov in tehnična pomoč.
  • Prilagojenost programov potrebam na trgu dela - smo šola sodobnih pedagoških pristopov in nenehnega razvoja, kar dokazujejo trije študijski programi – Poslovni sekretar, Organizator socialne mreže in Velnes – ki smo jih razvili sami v sodelovanju z delodajalci.

Valerija Gašparič,

učiteljica
Predavatelji gradimo na vašem predhodno pridobljenem znanju, vas usmerjamo in vodimo tako, da poglobite svoje znanje in uspešno zaključite z diplomo.

Valerija Gašparič,

učiteljica
Predavatelji gradimo na vašem predhodno pridobljenem znanju, vas usmerjamo in vodimo tako, da poglobite svoje znanje in uspešno zaključite z diplomo.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo