Kdo smo

24 let Višje strokovne šole na DOBI

Kdo smo

Od ustanovitve leta 1998 pa do danes smo se razvili v eno največjih in najuglednejših višješolskih središč v Sloveniji z več kot 4.444 diplomanti. Odlikuje nas pestra izbira praktičnih programov in načinov študija, redni študij, osebni pristop, nenehno sodelovanje s trgom dela in velika mreža podjetij za praktično izobraževanje.

Do diplome smo pomagali že več kot 4.444 diplomantom.

Zakaj smo drugačni od drugih?

  • Največ diplomantov v Sloveniji – v 24 letih smo do višješolske diplome pospremili že preko 4.444 diplomantov.
  • Edinstven Dobin model študija – Hibridni študij je sodoben način študija, ki združuje oboje - predavanja v živo in online, ki potekajo istočasno.
  • Edini – smo edini s koncesijo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS za izvajanje rednega študija v programu Poslovni sekretar in edini ponudnik višješolskega študijskega programa Kozmetika v severovzhodni Sloveniji.
  • Praktičnost znanj in predavateljev – uporabna znanja so bistvo naših višješolskih programov. Med študijem vas bodo vodili predavatelji z izkušnjami iz prakse, tako boste aktualno znanje pridobivali na praktičnih primerih iz podjetij.  
  • Sodelovanje s podjetji - V sklopu praktičnega izobraževanja sodelujemo z več kot 150 podjetij iz cele Slovenije, kjer lahko naši študentje v vseh programih opravljajo prakso.
  • Pri nas ne boste le številka – pri študiju nikoli ne boste sami. Za vsakega študenta skrbimo vse od svetovanja za študij, pozneje pa se naša podpora še okrepi. Med izvedbo predmeta vas bodo spremljali predavatelji in mentorji, za morebitna vprašanja o študiju vam bo v pomoč svetovalka, za online študij pa IT podpora.
  • Prilagojenost programov potrebam na trgu dela - smo šola sodobnih pedagoških pristopov in nenehnega razvoja, kar dokazujejo trije študijski programi – Poslovni sekretar, Organizator socialne mreže in Velnes – ki smo jih razvili sami v sodelovanju z delodajalci.

Valerija Gašparič,

učiteljica
Predavatelji gradimo na vašem predhodno pridobljenem znanju, vas usmerjamo in vodimo tako, da poglobite svoje znanje in uspešno zaključite z diplomo.

Valerija Gašparič,

učiteljica
Predavatelji gradimo na vašem predhodno pridobljenem znanju, vas usmerjamo in vodimo tako, da poglobite svoje znanje in uspešno zaključite z diplomo.
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli