Uspešne zgodbe naših diplomantov in študentov

Višja strokovna šola

Uspešne zgodbe naših diplomantov in študentov

 

Maruša Ferk, profesionalna alpska smučarka

Študentka online študija v programu Velnes

"In nekako sem začutila, da mi nekaj manjka in da bi se rada vpisala v študij, ki bi ga lahko izvajala zraven športa. Odkar sem se vpisala na študij, sem bila praktično že po celem svetu. Vse, kar rabim, je računalnik, internetno povezavo in prenosno mini kamero za pisanje testov. Najbolj nenavaden ''kraj'' kjer sem pisala nalogo, je bilo na poti na trening in tekmo na Češkem. Morala sem dokončati seminarsko,  tako sem celo pot v kombiju (10 ur), pisala nalogo in ko smo prispeli v hotel,  sem jo samo še oddala." 

Preberite več

 

 

Darja Ren ima svojo posvetovalnico za ženske ter skupnost Hormončica.si

Diplomantka programa Velnes

"V času študija sem res spoznala celotno filozofijo Velnesa in resnično pridobila ogromno znanja s tega področja. Vse v povezavi z velnesom se je začelo pri meni z Dobo. Je  pa res, da je potem od nas odvisno, koliko se bomo angažirali naprej.  Ko sem tako delala na sebi in ugotovila, da stvari delujejo, da sem bila uspešna, sem vedela, da lahko to predajam naprej. Tako sem naredila dva svoja programa, eden je za prehod v menopavzo, imenuje se Mena na pavzi, drugi pa je za ženske v menopavzi in se imenuje Modrost v meni. Če sam nekaj živiš, lažje podajaš ta znanja naprej, zato sem se specializirala prav za to."

Preberite več

 

 

"Študij mi je dal vsa potrebna znanja in pogum za lastno podjetje"

Kornelija Poharič, študentka programa Poslovni sekretar

"Moji odločitvi za študij na Dobi je botrovala želja po tem, da bom v prihodnosti imela samostojno podjetje.  V času pisanja diplomske naloge so se moje sanje pričele uresničevati, saj sem februarja letos odprla svoj pasji salon. Znanje, ki sem ga pridobila v času študija in praktičnega izobraževanja, mi je prišlo zelo prav, saj sem na takšen način privarčevala veliko denarja. Popolnoma sama sem izdelala spletno stran, letake, vizitke, logotip … Prav tako podjetje vodim sama brez računovodskega servisa ali drugih storitev.  Med študijem sem res dobila ogromno praktičnega znanja."

Preberite več

 

 

"Iz deklice s sanjami sem zrasla v žensko z vizijo in ponosno lastnico wellness studia Zarja"

Mojca Peček, diplomantka programa Velnes

"Želja po biti na svojem je bila od zmeraj. In ker sem oseba, ki zagovarja kvaliteto in kvalitetne storitve, sem se odločila čez noč (dobesedno čez noč) dati odpoved in prenehati z grajenjem sanj drugih, ter sebe postavila na prvo mesto in s tem začela graditi svoje sanje. S tem lahko sedaj skrbim za stranke, kot sem vedno želela. Maksimalno na nivoju, da so le-te zadovoljne in se rade vračajo, saj sem tako zadovoljna tudi sama. Wellness studio Zarja je tempelj dobrega počutja, kjer se »objemata« ugodje in dobro počutje."

Preberite več

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli